Κλειδώνει Ευρώπη η Ίντερ

23:43 15/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΙΝΤΕΡ: 1-2
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Με τεράστιο διπλό έφυγε από το «Αρτέμιο Φράνκι» η Ίντερ που κέρδισε με 2-1 τη Φιορεντίνα και δείχνει να κλειδώνει μια θέση στην Ευρώπη. Παράπονα για το 2ο γκολ της Ίντερ από τους «βιόλα».

Στο 3ο μόλις λεπτό ο Πισάρο γύρισε στον Νέτο που έχασε το κοντρόλ

και παραλίγο να έρθει το 1-0, ενώ στο 12' ο Χαντάνοβιτς είπε όχι σε σουτ του Ίλισιτς. Στο 12ο λεπτό ο Παλάσιο σημάδεψε το δοκάρι της Φιορεντίνα, ενώ στο 28' ο Νέτο είπε όχι σε κεφαλιά του Γκουαρίν και στο επόμενο λεπτό ο Χαντάνοβιτς σταμάτησε το σουτ του Ακουϊλάνι που είχε κοντράρει και στον Ναγκατομο. Στο 31' ο Χαντάνοβιτς απέκρουσε το σουτ του Κομπέρ και στο 34' η Ίντερ πήρε κεφάλι στο σκορ. ο Γκουαρίν έβγαλε κάθετα για τον Παλάσιο, που κατέβασε με το στήθος και πρόλαβε να τσιμπήσει την μπάλα προ του Νέτο και να κάνει το 1-0.

Οι «βιόλα» μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 46ο λεπτό ο Κουαδράδο με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, έκανε το 1-1. Ωστόσο στο 65ο λεπτό η Ίντερ πήρε ξανά κεφάλι στο σκορ. Ο Ναγκατόμο έκανε από αριστερά τη σέντρα και ο Ικάρντι από θέση οφσάιντ έκανε το πλασέ κι έγραψε το 2-1. Στο 82ο λεπτό η κεφαλιά του Ίλισιτς δεν βρήκε στόχο,

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Ντιακιτέ, Ροντρίγκες (62' Τόμοβιτς), Κομπέρ, Φερνάντες, Ακουϊλάνι, Κουαδράδο (79' Μάτρι), Πισάρο, Βάργκας, Ίλισιτς, Χοακίν (68' Γκόμες).

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ρολάντο, Ζουάν, Σάμουελ, Ερνάνες, Γκουαρίν (71' Ταϊντέρ), Τζόναθαν, Κουζμάνοβιτς, Ναγκατόμο (86' Ντ'Αμπροζιο), Παλάσιο, Μιλίτο (55' Ικάρντι)

Keywords
Τυχαία Θέματα