Κίον: Απειλούσαν τον Ανρί πως θα πληρώνει τις φανέλες που ανταλλάσσει

14:26 24/10/2014 - Πηγή: AEK365

Στο Λίβερπουλ-Ρεάλ Μαδρίτης, ο Μάριο Μπαλοτέλι έγινε στόχος κριτικής όταν αντάλλαξε φανέλες με τον Πέπε στο ημίχρονο και ο Μάρτιν Κίον αποκάλυψε πως όταν ήταν στην Άρσεναλ, η αγγλική ομάδα είχε απειλήσει τον Τιερί Ανρί πως θα πλήρωνε από τη τσέπη του τις φανέλες που θα αντάλλασσε.
Σε άρθρο του σε αγγλικό Μέσο, ο παλαίμαχος άσος, Μάρτιν Κίον, έγραψε: "Ποτέ δεν ήμουν από τους παίκτες που ερχόντουσαν να μου ζητήσουν τη φανέλα μου. Βέβαια, έκανα κάποιες ανταλλαγές.

Οι πιο διάσημες φανέλες που έχω είναι κυρίως από τους σπουδαίους παίκτες της Άρσεναλ που έπαιξα μαζί. Κράτησα εμφανίσεις της Αγγλίας αλλά και κάποιες πολύτιμες της Άρσεναλ. Όταν όμως έχεις παιδιά που σου ζητάνε από κάποιον συγκεκριμένο... έχω και μερικές ακόμα.
Ο Σάμι Χίπια μου ζήτησε κάποτε τη δικιά μου μετά από έναν τελικό Κυπέλλου το 2001. Κερδίζαμε 1-0 αλλά ο Όουεν πέτυχε δυο γκολ και έδωσε τη νίκη στη Λίβερπουλ. Όταν με ρώτησε ο Σάμι για τη φανέλα το τελευταίο πράγμα που με ένοιαζε ήταν να την κρατήσω.
Με τον Ανρί ήταν τόσες πολλές οι φανέλες που του ζητούσαν, που η ομάδα τον απείλησε ότι θα πληρώνει για τις φανέλες που έχει δώσει και δίνει! Δεν μπορώ να φανταστώ γιατί κάποιος να θέλει την δικιά μου και όχι του Τιερί".
Για το περιστατικό με τον Μάριο Μπαλοτέλι, ο Κίον σημείωσε: "Βέβαια, είναι άλλο πράγμα να ανταλλάσσεις φανέλες στο τέλος του παιχνιδιού και άλλο στο ημίχρονο. Αυτό είναι απαράδεκτο, ειδικά όταν χάνεις. Όταν χάνεις με 3-0 φαίνεται σαν να εγκαταλείπεις. Δεν βγαίνεις για να κάνεις φίλους. Πάνε πολλά πράγματα λάθος στη Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή, αλλά κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από τον Μάριο Μπαλοτέλι".

Keywords
Τυχαία Θέματα