Κίνδυνος μη αδειοδότησης για πέντε ΠΑΕ

13:11 15/4/2014 - Πηγή: AEK365

Κατά την πρώτη ημέρα εξέτασης των φακέλων, ο επικεφαλής του αρμόδιου τμήματος της ΕΠΟ, Γ. Δημητρίου, φέρεται, σύμφωνα με την ιστοσελίδα soccerplus.gr, να έκανε αρνητική εισήγηση προς το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης, για πέντε ομάδες που του χρόνου θα αγωνίζονται στην Super League.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της ιστοσελίδας soccerplus.gr

Αρνητική εισήγηση για πέντε ομάδες που του χρόνου θ' αγωνίζονται στη Σούπερ Λιγκ φέρεται να έκανε προς

το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης ο επικεφαλής αρμόδιου τμήματος της ΕΠΟ, Γ. Δημητρίου, κατά την πρώτη ημέρα της εξέτασης των φακέλων.
Οι πέντε ομάδες που κινδυνεύουν να απορριφθούν οι φάκελοι τους σε πρώτο βαθμό είναι ο Πλατανιάς, ο Εργοτέλης, η Βέροια, ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο Πανιώνιος ο οποίος επί της ουσίας δεν κατέθεσε φάκελο και για μια ακόμα χρονιά θα αγωνιστεί στη Super League με περιορισμό στις μεταγραφές.
Σύμφωνα με πληροφορίες τα προβλήματα των τεσσάρων πρώτων ομάδων εντάσσονται στο οικονομικό κομμάτι (π.χ. πλάνο βιωσιμότητας) με τον Πλατανιά να φέρεται να είναι σε καλύτερη θέση.
Στον φάκελο του ΠΑΣ επισημάνθηκαν κάποιες μικρές ατέλειες στο γήπεδο (αποδυτήρια, καθίσματα) γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του προέδρου της ΠΑΕ κ. Γ. Χριστοβασίλη ο οποίος σε κάποιο σημείο αποχώρησε από τη διαδικασία.

Ο υποβιβασμένος Άρης κατέθεσε τυπικά φάκελο αλλά όπως και ο Απόλλωνας έχουν υποβιβαστεί.
Η μοναδική από τις ομάδες που πέρασε χθες από τον έλεγχο του οργάνου της ΕΠΟ με θετική εισήγηση από τον κ. Δημητρίου ήταν η Καλλονή.
Την Τρίτη 15/4 θα εξεταστούν οι φάκελοι των υπόλοιπων ομάδων. Το μεγαλύτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει η περίπτωση του Παναθηναϊκού (δεν αποκλείεται η παρουσία του κ. Γ. Αλαφούζου στην εκδίκαση) και δευτερευόντως του ΟΦΗ.
Οι προβλεπόμενες ποινές

Η αδειοδότηση αποτελεί προϋπόθεση συμμετοχής στα πλέι οφ και εξόδου στην Ευρώπη.

Οι ομάδες που δεν αδειοδοτηθούν θα έχουν περιορισμό στις μεταγραφές για παίκτες άνω των 24 ετών και αλλοδαπούς όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά εδώ

Keywords
Τυχαία Θέματα