Δεν πειράζει ΑΕΚΑΡΑ!

19:04 15/3/2014 - Πηγή: AEK365

Δεν κατάφερε να κάνει ακόμα μια υπέρβαση την φετινή σεζόν η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ. Μετά την κατάκτηση του Λιγκ Καπ η Ένωση δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, αφού γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από την Κηφισιά στο κλειστό γυμναστήριο της Παραλίας στην Καλαμάτα.
Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν

να κάνουν την ανατροπή στο τρίτο σετ, ωστόσο ο τραυματισμός του Γκούζντα φάνηκε να την επηρεάζει και τελικά γνώρισε την ήττα.

Το ματς

Η ΑΕΚ μπήκε με καλές προϋποθέσεις στο παιχνίδι και φάνηκε ανταγωνιστική, αλλά μετά το πέρασμα των πρώτων λεπτών η Κηφισιά ανέβασε ρυθμό και πίεσε αρκετά με αποτέλεσμα να ξεφύγει στο σκορ (9-6). Η Ένωση το πάλεψε και προσπάθησε να κάνει την ανατροπή, αλλά έδειχνε να έχει μεγάλο πρόβλημα στο μπλοκ και στην υποδοχή κι έτσι το πρώτο σετ κατέληξε στην Κηφισιά.
Στη συνέχεια, το ξεκίνημα κυμάνθηκε στους ίδιους ρυθμούς, αλλά η ομάδα των Βορείων προαστίων ξέφυγε, με την Ένωση να μην μπορεί να αντιδράσει σε αρκετά σημεία, λόγω της αδυναμίας που έδειξε σε μπλοκ και υποδοχή. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γίνει το 2-0 στα σετ.
Με διαφορετική εικόνα και πάθος ξεκίνησε το τρίτο σετ για την ΑΕΚ. Οι «κιτρινόμαυροι» παρουσιάστηκαν αρκετά βελτιωμένοι σε επίθεση και άμυνα και πήραν σημαντικούς πόντους, παίρνοντας παράλληλα τη διαφορά (6-10). Κάπου εκεί, και μετά τον τραυματισμό του Γκούζντα παρουσιάστηκαν και πάλι προβλήματα στην υποδοχή, τα οποία δεν βοήθησαν στην ανατροπή, κάτι που έδωσε στην Κηφισιά τη νίκη με 3-0 σετ.

Τα σετ: 25-18, 25-18, 25-18.

Keywords
Τυχαία Θέματα