«Κηδεία» στην …έδρα του

21:35 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Μεγάλη νίκη του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος κέρδισε εύκολα με σκορ 2-0 τον Ολυμπιακό μπροστά σε 4.000 «ερυθρόλευκους». Πολλές οι ευκαιρίες των Αρκάδων για να διευρύνουν τον θρίαμβο τους απέναντι στον χειρότερο φετινό Ολυμπιακό και σε έναν Μέγιερι ο οποίος θύμιζε κάτι από Κοστάτσο. Μένει ακόμη πιο πίσω ο Ολυμπιακός από ΠΑΟ

(-5), ΑΕΚ( -4) και ΠΑΟΚ (-4) έχοντας δύο παιχνίδια λιγότερα από την Ένωση και τους Θεσσαλονικείς.

Το ματς

Πιο δυνατά και πιο αποφασιστικά μπήκαν οι γηπεδούχοι στο ματς με τον Ολυμπιακό να κάνει πολλά λάθη. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε είδε την ομάδα του να κάνει λάθη το ένα μετά το άλλο ωστόσο ο Αστέρας Τρίπολης δεν κατάφερε να τα εκμεταλλευτεί. Η πίεση του Αστέρα είχε ως αποτέλεσμα την λάθος αντίδραση των παικτών του Ολυμπιακού και στο 41' η λάθος εκτίμηση του Μέγερι οδήγησε τον Αστέρα στα 11 βήματα. Ο Ροτζέριο κατάφερε να σκοράρει με αποτέλεσμα οι Αρκάδες να φύγουν για τα αποδυτήρια με προβάδισμα.

Το δεύτερο 45λεπτο είχε ως πρωταγωνιστή και πάλι τον Αστέρα Τρίπολης παρά το γεγονός ότι στα πρώτα λεπτά δέχθηκε αρκετή πίεση από τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι ήταν σε κακή μέρα, χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ο Αστέρας κατάφερε να ανατρέψει την ροή του αγώνα πετυχαίνοντας και δεύτερο τέρμα με τον Περόνε στο 70'. Πολύ άσχημη εικόνα του Ολυμπιακού στο ματς με τους παίκτες να δείχνουν πως το μυαλό τους είναι ακόμα στη νίκη επί της Μαρσέιγ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Αστέρας Τρίπολης: (Σάκης Τσιώλης) Χακόμπο, Τσαμπούρης, Πουλίδο, Μπαρτολίνι, Φορμίκα( Άλβαρεζ 68'), Μπρέσκα, Χουανίτο, Μάρτινς, Χούλι(Πιπίνης 63'), Ράγιος, Περόνε(Ουσέρο 76')

Ολυμπιακός: (Ερνέστο Βαλβέρδε) Μέγερι, Τοροσίδης, Μόνχε(Πάντελιτς 46'), Παπαδόπουλος, Μέλμπεργκ(Χολέβας 21'), Μανιάτης, Μοδεστό( Φετφατζίδης 66'), Μιραλάς, Μαρκάνο, Φουστέρ, Τζιμπουρ

Keywords
Τυχαία Θέματα