Κερδισμένος ο ΠΑΟΚ

22:41 23/10/2011 - Πηγή: AEK365

Ισόπαλο 1-1 ολοκληρώθηκε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης για την 7η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκα. Άρης και ΠΑΟΚ σε ένα κακό παιχνίδι πέτυχαν από ένα γκολ και μοιράστηκαν από έναν βαθμό, με τους «ασπρόμαυρους» να είναι οι κερδισμένοι μιας και από το 3ο λεπτό βρέθηκαν πίσω στο σκορ, ενώ κατέβηκαν στο ματς με

μισή ντουζίνα απουσίες. Προβληματίζει ο Άρης μιας και μπορεί να πέτυχε το πρώτο του γκολ στο πρωτάθλημα, ωστόσο, παρέμεινε χωρίς νίκη στο Πρωτάθλημα.

Το ματς

Ο Άρης άνοιξε το σκορ μόλις στο 3' με τον Λαζαρίδη αλλά από εκεί και πέρα... πονέσανε τα μάτια μας. Κακό ποδόσφαιρο και από τις δύο ομάδες. Κατά διαστήματα ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας. Σε άλλα σημεία του ματς υπερτερούσε ο ΠΑΟΚ. Το ημίχρονο έφυγε με δύο καλές στιγμές του ΠΑΟΚ, αλλά οι πολλές διακοπές στο ματς, είχαν ρίξει τον ρυθμό και εκτός από την φάση του γκολ, το ματς δεν είχε κάτι το αξιόλογο.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε μετά από περίπου δέκα λεπτά και αφού ο διαιτητής Γιάχος «απαίτησε» να κατέβει πανό με πολιτικό περιεχόμενο. Και αυτό το ημίχρονο ξεκίνησε ακριβώς όπως και το πρώτο. Με γκολ, αλλά αυτό ήρθε από τον Παπάζογλου για τον ΠΑΟΚ. Ο ψηλόσωμος επιθετικός στο 48' έφερε το ματς στα ίσα και «πάγωσε» το «Κλ. Βικελίδης». Ωστόσο και η συνέχεια ήταν ίδια με αυτή του πρώτου ημιχρόνου. Ο Άρης, με το σκορ να μην είναι αυτό που ήθελε, προσπάθησε να δημιουργήσει κινδύνους, χωρίς αποτέλεσμα όμως, μιας και ο ΠΑΟΚ είχε κλείσει καλά τους κενούς χώρους. Έτσι, το 1-1 έμεινε ως το τέλος. Ο Άρης παρέμεινε χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα, ενώ ο μισός ΠΑΟΚ απέδρασε από το «Κλ. Βικελίδης» με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Keywords
Τυχαία Θέματα