«Κέρδισαν και η Μίλαν και ο Τιάγκο Σίλβα»

16:12 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Το καλοκαίρι η πώληση του Τιάγκο Σίλβα στην Παρί Σεν Ζερμέν εξόργισε τους φίλους της Μίλαν με τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή να υποστηρίζει πως δεν γινόταν αλλιώς και πως από αυτή την μεταγραφή βγήκε κερδισμένη και η Μίλαν και ο Τιάγκο Σίλβα.

Σε δηλώσεις του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ο Πάουλο Τονιέτο τόνισε: "Ο Τιάγκο Σίλβα ήταν χαρούμενος στη Μίλαν

και δεν σκόπευε να αποχωρήσει. Η ομάδα, όμως, είχε ανάγκη από ρευστό και η προσφορά της Παρί Σεν Ζερμέν ήταν από αυτές που δεν απορρίπτονται εύκολα. Με τη μεταγραφή αυτή κέρδισε και η Μίλαν και ο πελάτης μου".
Όσο για το αν η αποχώρηση του Τιάγκο Σίλβα αποδυνάμωσε την Μίλαν, ο μάνατζερ του Βραζιλιάνου μπακ χαφ απάντησε: "Είναι αλήθεια πως το κενό του δεν καλύπτεται εύκολα. Όμως οι οπαδοί της Μίλαν πρέπει να είναι ήρεμοι, η ομάδα θα βρει το δρόμο της. Έχει τον Γκαλιάνι και τον Μπερλουσκόνι, που αγαπάνε το σύλλογο και σύντομα θα φανεί πόσο μεγάλη ομάδα είναι η Μίλαν".
Τέλος για το μέλλον του Τιάγκο Σίλβα είπε: "Ο Τιάγκο Σίλβα αυτή τη στιγμή απολαμβάνει το Παρίσι και την παρουσία του σε μια σημαντική ομάδα όπως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν. Το μέλλον δεν το γνωρίζει κανείς, αλλά εγώ πιστεύω πως κάποια στιγμή ο παίκτης θα επιστρέψει στην ομάδα που αγάπησε πολύ, τη Μίλαν".

Keywords
Τυχαία Θέματα