Κέρδισαν και δεν επέβαλαν το σεβασμό

17:26 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Η αλλαγή στην ψυχολογία των ποδοσφαιριστών είναι πραγματικά συγκλονιστική, σε σχέση με πέρυσι. Στην κυριολεξία πρόκειται για τη μέρα με τη νύχτα... Το κλίμα στα αποδυτήρια με τον Δέλλα ηγέτη, έχει αλλάξει άρδην και τούτο το γεγονός είναι σημείο αναφοράς στους παίκτες. Ειδικά όσοι είχαν βιώσει από μέσα την περσινή κατάσταση, έχουν να λένε για το πώς νοιώθουν φέτος. Η ΑΕΚ πέρυσι άλλαξε στην ουσία τέσσερις προπονητές (Βλάχος, για λίγο διάστημα ο Μανώλης Παπαδόπουλος, Λίνεν και στο φινάλε ο Δέλλας). Προς το τέλος και με τον «Τράι» στα αποδυτήρια

προσπάθησε να βελτιωθεί το κλίμα, αλλά η πίεση ήταν τέτοια για τα παιχνίδια με τον Πανθρακικό και τον Ατρόμητο που δεν φάνηκαν πολλά. Φέτος, και σε αυτές τις 11 ημέρες προετοιμασίας τα πάντα είναι διαφορετικά. «Τον σεβασμό τον κέρδισαν και δεν τον επέβαλαν», λένε οι ποδοσφαιριστές και πραγματικά έτσι είναι τα πράγματα... «Φέτος υπάρχει σεβασμός, γιατί όλοι δουλεύουν για την ομάδα και όχι για τους εαυτούς τους...», προσθέτουν κάποιοι άλλοι παίκτες και σημειώνουν: «Δεν κάνουν κάτι... φοβερό. Είναι οι εαυτοί τους, δουλεύουν σωστά και μας καταλαβαίνουν. Έχουν έναν στόχο, τον ακολουθούν και μας τον μεταφέρουν. Ό,τι πει ο προπονητής είναι νόμος».

Η ομάδα λειτουργεί με ηρεμία, υπάρχει επαγγελματισμός, δεν υπάρχουν έριδες και όλοι προβλέπουν ότι θα συνεχιστεί η σωστή δουλειά όχι μόνο καθ' όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας, αλλά και κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το σημαντικό της ιστορίας δεν είναι μόνο ο Δέλλας, αλλά και οι συνεργάτες του, που είναι κοντά στους παίκτες για ό,τι θελήσουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα