Κέιτ Μπλάνσετ και Ρούνεϊ Μάρα σε ομοφυλοφιλική σχέση!

18:24 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Έναν έντονο ομοφυλοφιλικό έρωτα θα ζήσουν η Κέιτ Μπλάνσετ και η Ρούνεϊ Μάρα! Οι δυο ηθοποιοί δεν άλλαξαν τις σεξουαλικές τους προτιμήσεις, αλλά θα πρωταγωνιστήσουν στην ταινία «Κάρολ», η οποία αποτελεί μεταφορά του βιβλίου της Πατρίτσια Χάισμιθ (το βιβλίο είχε αρχικά κυκλοφορήσει το 1951 με τον τίτλο «The Price of Salt» και με ψευδώνυμο καθώς η Χάισμιθ δεν ήθελε να ταυτιστεί με μία ομοφυλοφιλική ιστορία)

Το «Κάρολ» διαδραματίζεται στην Νέα Υόρκη των 50ς, κι έχει ως κεντρικό άξονα την 19χρονη Τερίζ, η οποία αισθάνεται χαμένη στη σχέση της με τον φίλο της, για τον οποίον νοιάζεται, αλλά δεν νιώθει ερωτική επιθυμία. Όλα θα αλλάξουν, όμως, όταν η Κάρολ, μια πολύ κομψή παντρεμένη γυναίκα, κάνει την εμφάνισή της στο πολυκατάστημα όπου δουλεύει η Τερίζ για να αγοράσει δώρα για την κόρη της. Η Τερίζ θα νιώσει εκείνη τη στιγμή πως η προσωρινή δουλειά της ως πωλήτριας -ίσως και ολόκληρη η ζωή της- δεν είχε άλλο σκοπό πέρα απ' αυτή την αναπάντεχη συνάντηση. Η ερωτική τους σχέση μέλλει να εξελιχτεί άλλοτε με ήπιο και διστακτικό τρόπο και άλλοτε βουτηγμένη σε κρίσεις και αντεγκλήσεις.

Σκηνοθέτης θα είναι ο Τοντ Χέινς, ενώ το ρόλο της εκρηκτικής Κάρολ θα παίξει η Κέιτ Μπλάνσετ. Σήμερα όμως ανακοινώθηκε και ότι στο ρόλο της «Τερίζ» θα βρίσκεται η Ρούνεϊ Μάρα που την πρωτογνωρίσαμε ως «Το κορίτσι με το τατουάζ».

«Πετάω στα σύννεφα που δέχθηκε η Ρούνεϊ» δήλωσε ο Χέινς. «Είμαι μεγάλος θαυμαστής της δουλειάς της, από τις αρχές της καριέρας της, και πιστεύω ότι η συνεύρεσή τους με την Κέιτ θα είναι εξαιρετική!»

«Η Ρούνεϊ Μάρα είναι μία από τις πιο ταλαντούχες και πιο ενδιαφέρουσες γυναίκες ηθοποιούς σήμερα» πρόσθεσε η παραγωγός Ελίζαμπεθ Κάρλσεν.

«Υπάρχουν ελάχιστοι που θα μπορούσαν να σταθούν με πραγματική στιβαρότητα δίπλα στην Κέιτ Μπλάνσετ και η Ρούνεϊ είναι μία από αυτούς. Ο συνδυασμός των δυο τους αναμένεται εκρηκτικός!».

Keywords
Τυχαία Θέματα