Κέιν: Δεν θα ξεχάσω αυτή τη νύχτα

07:57 28/3/2015 - Πηγή: AEK365

Στο 71ο λεπτό πέρασε στο παιχνίδι και μετά από 79 δευτερόλεπτα ο Χάρι Κέιν πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα της Εθνικής Αγγλίας, στο 4-0 επί της Λιθουανίας, με τον ίδιο να μην κρύβει τη χαρά του για το πώς εξελίχτηκε το ντεμπούτο του με την εθνική ομάδα.
Σε δηλώσεις του ο Χάρι Κέιν τόνισε: "Είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα. Προφανώς και ήμουν πολύ ενθουσιασμένος που έκανα το ντεμπούτο μου και το να σκοράρω ήταν ό,τι ονειρευόμουν από μικρό παιδί. Είναι μια ξεχωριστή νύχτα. Μια

νύχτα περηφάνιας και δεν θα την ξεχάσω σίγουρα για αρκετό καιρό".
Στη συνέχεια, ο επιθετικός της Τότεναμ δήλωσε: "Τα παιδιά έπαιξαν καταπληκτικά, είναι πολύ καλό να παίρνουμε τους τρεις βαθμούς. Εγώ θέλω απλά να βρίσκομαι εδώ, να παίζω για την Αγγλία και να σκοράρω. Είναι η πρώτη μου γεύση από αυτό και το λάτρεψα".
Για την υποδοχή από τους Άγγλους φιλάθλους, ο Χάρι Κέιν δήλωσε: "Ήταν όλα πολύ δυνατά. Το να ακούω τέτοια υποδοχή στο ντεμπούτο μου, είναι απίστευτο".
Τέλος, σε ερώτηση αν θα αγωνιστεί στο επόμενο παιχνίδι της Εθνικής Αγγλίας, ο Κέιν απάντησε λέγοντας πως "αυτό είναι δουλειά του προπονητή. Αυτός ξέρει τι θα κάνει την Τρίτη. Θα είμαι έτοιμος. Η ομάδα έχει παίξει πολύ καλά μέχρι τώρα, έχει πάρει καλά αποτελέσματα και εντός και εκτός έδρας".

Keywords
Τυχαία Θέματα