Κεχαγιά: Να είμαστε σε εγρήγορση

20:04 26/5/2014 - Πηγή: AEK365

Την προετοιμασία της για το μπαράζ που θα κρίνει την παραμονή της στη Σούπερ Λίγκα συνέχισε σήμερα η Ξάνθη. Η Σκόντα επέστρεψε σήμερα στις προπονήσεις, μετά το χθεσινό ρεπό και το φιλικό του Σαββάτου. Πριν από την έναρξη του προγράμματος, ο Νίκος Κεχαγιάς μίλησε στους παίκτες, στους οποίους εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διάθεση που δείχνουν.

Ωστόσο, τους τόνισε ότι δεν πρέπει να υπάρξει εφησυχασμός στη συνέχεια της προετοιμασίας, ώστε η ομάδα να είναι όσο το δυνατόν πιο έτοιμη για το εν λόγω

ματς. Στη συνέχεια, ο τεχνικός των ακριτών χώρισε τους ποδοσφαιριστές σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έδωσε φιλικό παιχνίδι με την ομάδα Νέων, ενώ το δεύτερο συμμετείχε στις ασκήσεις τακτικής, με εξαίρεση τους Κομεσίδη, Παΐτο, Μπαξεβανίδη, που ακολούθησαν ατομικά προγράμματα.

Από την πλευρά του, απουσίαζε ο Ντε Γκουζμάν, καθώς έχει υποχρεώσεις με την Εθνική ομάδα του Καναδά. Έτσι, η προετοιμασία του συλλόγου της Θράκης θα συνεχιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ για την προσεχή Παρασκευή (30/5 18:30) είναι προγραμματισμένο το φιλικό με την Εθνική Ενόπλων στα Πηγάδια.

Keywords
Τυχαία Θέματα