Καζβιρόπουλος: «Όνειρό μου το πρωτάθλημα με την ΑΕΚ»

12:06 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

Βλέπει ψηλά, έχει στόχους και δεν φοβάται ούτε να τους πει ούτε να τους διεκδικήσει. Στην ΑΕΚ παίζει εξάλλου... Ο Τρύφωνας Καζβιρόπουλος, μιλώντας στο Νοvasports.gr τονίζει ότι στόχος του πλέον είναι να κατακτήσει ένα πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, ενώ αναφέρεται και στην προετοιμασία.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του νεαρού:

Για το πώς ζει την προετοιμασία με την ΑΕΚ:

«Σίγουρα είναι κάτι που δεν έχω ξαναζήσει, είναι ένα πρωτόγνωρο συναίσθημα για μένα και ελπίζω να το ξαναζήσω και πιο ψηλά. Για όλα τα παιδιά στην ηλικία μου πρέπει να περάσει ένα χρονικό διάστημα για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις προσδοκίες της ομάδας».

Για το αν η παρουσία του στην ΑΕΚ αποτελεί πρόκληση: «Σίγουρα είναι από τις μεγαλύτερες προκλήσεις που υπάρχουν, αλλά πιστεύω ότι μπορούμε να αντεπεξέλθουμε όλοι μας με προπόνηση και δουλειά».

Για το αν είχε ονειρευτεί ότι θα έπαιζε στην ΑΕΚ: «Αυτό είναι ένα από τα όνειρά μου. Το άλλο μου όνειρο είναι πρωτάθλημα με την ΑΕΚ, όταν φτάσουμε πάλι ψηλά».

Για το αν η ΑΕΚ χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο: «Σίγουρα γιατί είμαστε ακόμα στην προετοιμασία. Όταν λυθούν τα πόδια οι ενέργειές μας θα βγαίνουν καλύτερα και θα έχουμε τα επιθυμητά αποτελέσματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα