Καβάνι: Θα με καταστρέψουν με όσα λένε

12:42 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Το όνομα του Έντινσον Καβάνι κυριαρχεί στα μεταγραφικά σενάρια του εφετινού καλοκαιριού με ανθρώπους που βρίσκονται κοντά του να αποκαλύπτουν την προτίμηση που υπάρχει προς την Ρεάλ Μαδρίτης και τον ίδιο τον Καβάνι να υπογραμμίζει πως τα όσα λένε μόνο κακό μπορούν να του κάνουν.

Σε δηλώσεις του ο Ουρουγουανός επιθετικός της Νάπολι τόνισε: "Τους έχω απαγορεύσει να μιλούν εκ μέρους μου. Κάθε φορά που λένε κάτι, αμέσως οι δηλώσεις αυτές αποδίδονται σε εμένα. Όμως αυτές είναι σκέψεις των συγγενών μου, όχι δικές μου. Στο τέλος θα με... καταστρέψουν με όσα

λένε".
Για το τι προτιμά ο ίδιος, ο Καβάνι δήλωσε: "Πρέπει να συνομιλήσω με τον πρόεδρο Ντε Λαουρέντις και να αποφασίσουμε το καλύτερο για την ομάδα και για μένα. Αλλά αυτό θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Ακόμα δεν έχουμε πει κάτι. Ασφαλώς όνειρο μου είναι να παίξω σε μια μεγάλη ομάδα... αλλά και η Νάπολι είναι μεγάλος σύλλογος".
Όταν ρωτήθηκε τι σκοπεύει να κάνει την επόμενη σεζόν, ο Καβάνι απάντησε: "Στο μυαλό μου είναι το Κύπελλο Συνομοσπονδιών και πώς θα μπορέσω να βοηθήσω την εθνική μου να ξεπεράσει το εμπόδιο της Βραζιλίας. Το ενδεχόμενο να πάρω μεταγραφή δεν με απασχολεί και τα όσα βλέπουν το φως της δημοσιότητας δεν ανταποκρίνονται στην αλήθεια. Είμαι ποδοσφαιριστής της Νάπολι, την αγαπώ και της χρωστάω πολλά και σκοπεύω να της προσφέρω τα πάντα μέχρι την τελευταία μέρα μου εκεί".
Για την ρήτρα 63 εκατομμυρίων ευρώ που υπάρχει στο συμβόλαιο του, ο Καβάνι δήλωσε: "Δεν με ενδιαφέρει το ποσό της ρήτρας, ούτε αν υπάρχει ομάδα που σκοπεύει να το καταβάλει, ούτε αν το ποσό αυτό θεωρείται υπερβολικό. Αυτός είναι ο κόσμος του ποδοσφαίρου και εγώ προσπαθώ να τον ζήσω όσο πιο απλά γίνεται".

Keywords
Τυχαία Θέματα