Καβάνι: Λίγα τα 55 εκ. ευρώ για μένα

11:08 28/12/2012 - Πηγή: AEK365

Πριν από λίγες μέρες ο πρόεδρος της Νάπολι, Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις αποκάλυψε πως απέρριψε πρόταση ύψους 55 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του Έντισον Καβάνι ο οποίος υποστήριξε πως μπορεί και να είναι λίγα τα χρήματα που προσφέρθηκαν για την πώληση του.

Σε δηλώσεις του ο Ουρουγουανός επιθετικός σχολιάζοντας την πρόταση των 55 εκ. ευρώ τόνισε: "Αυτό είναι το αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς που κάνω όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και του πάθους που δείχνω σε κάθε αγώνα. Πάντα δίνω το μάξιμουμ των δυνατοτήτων μου και αυτό το εκτιμά ο πρόεδρος. Πιθανότατα

τα χρήματα που του προσφέρθηκαν να του φαίνονται λίγα. Ίσως και να είναι...".
Σε ερώτηση αν του δημιουργεί πίεση το γεγονός πως έχει αποκτήσει μεγάλη χρηματιστηριακή αξία, ο Καβάνι απάντησε: "Σε καμία περίπτωση. Ξέρω αυτό που αξίζω και αυτό που μπορώ να δώσω. Καμία πρόταση, όσο μεγάλη και αν είναι, δεν πρόκειται να με κάνει να αλλάξω τρόπο σκέψης. Οι στόχοι μου παραμένουν οι ίδιοι, είτε υπάρχει είτε δεν υπάρχει η συγκεκριμένη πρόταση".
Τέλος ο Καβάνι υπογράμμισε πως στόχος του την εφετινή σεζόν είναι να διεκδικήσει ένα τρόπαιο με την Νάπολι και πρόσθεσε πως θα ήθελε να πανηγυρίσει με την Εθνική Ουρουγουάης την πρόκριση στα τελικά του Μουντιάλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα