Κατσουράνης: Θα μιλήσω με ΠΑΟΚ για νέο συμβόλαιο

15:04 11/1/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Κώστας Κατσουράνης αποκάλυψε πως σύντομα θα έχει συζητήσεις με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ για την ανανέωση του συμβολαίου του.
Μάλιστα ο διεθνής μέσος αποκάλυψε πως οι συζητήσεις θα ξεκινήσουν μετά το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου.

Σε δηλώσεις του κατά την βράβευση του ως MVP της 18ης αγωνιστικής, ο Κώστας Κατσουράνης

τόνισε: «Ακόμα δεν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Θα γίνει όταν τελειώσει η μεταγραφική περίοδος. Όπως έκανα πάντα στις ομάδες που ήμουν, έτσι και τώρα θα τιμήσω τον ΠΑΟΚ, την ομάδα που με πληρώνει. Πρώτα θα συζητήσω με τον ΠΑΟΚ, ο οποίος έχει τον πρώτο λόγο».

Ο Κώστας Κατσουράνης μίλησε επίσης

- Για τον αγώνα κυπέλλου με τον Ηρακλή: «Το καλό είναι ότι κερδίσαμε. Μακάρι βέβαια στη συνέχεια να έρθουν πιο καθαρές και πιο εύκολες νίκες».

- Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στα δύο παιχνίδια του 2014: «Θέλουμε λίγο χρόνο. Το καλό είναι ότι παρά το γεγονός ότι δεν παίξαμε και τόσο καλά στα δύο αυτά παιχνίδια, κερδίσαμε. Δείξαμε χαρακτήρα νικητή και σιγά - σιγά θα έρθουν και οι καλές εμφανίσεις».

- Για το αν ο ίδιος έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα της ομάδας κόντρα σε Ξάνθη και Ηρακλή: «Σε αυτά τα δύο παιχνίδια, όχι. Σε γενικές γραμμές όμως, στον πρώτο γύρο ήμασταν αρκετά καλοί και έχουμε μεγάλα περιθώρια βελτίωσης».

- Για τις δύο παιχνίδια με την Μπενφίκα και το αν τα ματς που μεσολαβούν μπορούν να χαρακτηριστούν ως παιχνίδια προετοιμασίας: «Όχι. Παιχνίδια προετοιμασίας δεν δίνουμε τώρα, δώσαμε το καλοκαίρι. Αργεί ακόμα αυτό το ματς. Η Μπενφίκα είναι το μεγάλο φαβορί. Κάναμε λάθος με την Αλκμάαρ, θα μπορούσαμε να έχουμε πιο βατό αντίπαλο, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ούτε και τώρα δεν μπορούμε να προκριθούμε. Απλά παίζουμε με μία καλή ομάδα, που έχει τον ίδιο προπονητή εδώ για πολλά χρόνια».

- Για το αν αυτός και οι συμπαίκτες του θέλουν αύριο να πάρουν εκδίκηση από τον Παναιτωλικό για την ήττα του πρώτου γύρου: «Είμαστε μεγάλα παιδιά δεν παίζουμε σε σχολικό πρωτάθλημα για να το βλέπουμε έτσι. Θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε και αυτό το παιχνίδι».

Keywords
Τυχαία Θέματα