Κατσικάρης: Μοναδικός ο Αντετοκούνμπο

12:39 15/1/2015 - Πηγή: AEK365

Στο Λονδίνο βρίσκεται ο Φώτης Κατσικάρης για να συναντηθεί με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που είναι στο Λονδίνο με τους Μιλγουόκι Μπακς και σημείωσε πως ο 20χρονος άσος είναι μοναδικός και κάθε μέρα βελτιώνεται.
Σε δηλώσεις του στην ισπανική εφημερίδα MARCA, ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδας τόνισε: "Είναι παίκτης μοναδικός, νομίζω με το ιστορικό του, με τα τρία χρόνια εμπειρίας στο ομαδικό

μπάσκετ, και η αλήθεια είναι ότι εκπλήσσει όλο τον κόσμο. Ακόμη και τους ίδιους τους προπονητές του, κάθε μέρα βελτιώνεται και θα γίνεται ένας άσος, ένα αστέρι που λένε και οι Αμερικανοί".
Για την εφετινή κακή πορεία της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Φώτης Κατσικάρης είπε πως "έχουν γίνει κάποιες αλλαγές, η προσαρμογή των νέων παικτών τους έχει κοστίσει λίγο, αλλά η βάση εδώ είναι οι Ισπανοί παίκτες, που είναι και ο σκληρός πυρήνας της ομάδας. Με τον καιρό θα βελτιωθούν και η προσαρμογή των νέων είναι πολύ σημαντική, γιατί είναι μεγάλη η σεζόν, είναι απαιτητική για μια ομάδα όπως η Ρεάλ Μαδρίτης που θέλει να φτάσει στους τελικούς και να κερδίσει κάθε τίτλο".
Τέλος ο Φώτης Κατσικάρης σημείωσε πως "ζω στο Μπιλμπάο και βλέπω όλες τις αγωνιστικές του ισπανικού πρωταθλήματος. Ομολογώ ότι έχει μεγάλο ενδιαφέρον αυτή τη χρονιά. Ομάδες όπως η Γκραν Κανάρια, η Μπιλμπάο, οι δυο μεγάλοι, η Ουνικάχα, είναι ό,τι χρειάζεται ένας φίλαθλος για να παρακολουθεί αυτή τη Λίγκα, για να έχει το πρωτάθλημα ενδιαφέρον. Όλα είναι ανοιχτά κάτι που ισχύει και για το Κύπελλο".

Keywords
Τυχαία Θέματα