Κατσάδα Αναστόπουλου για το επεισόδιο

20:32 31/12/2011 - Πηγή: AEK365

Εξηγήσεις για το επεισόδιο που είχαν στην προπόνηση έδωσαν στον Νίκο Αναστόπουλο οι Βάντο και Σίσιτς. Αρκετά και τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο τεχνικός του ΟΦΗ, έδωσε το «παρών» ο Βασίλης Ξημέρης.

Βάντο και Σίσιτς έφτασαν μια ανάσα από το να πιαστούν στα χέρια μετά από μια φάση όπου ο πρώτος μάρκαρε δυνατά τον δεύτερο. Χάρη στους πιο ψύχραιμους το επεισόδιο δεν έλαβε μεγαλύτερη έκταση, όμως όπως είναι φυσικό, ο Νίκος Αναστόπουλος δεν είναι διατεθειμένος να το αφήσει να περάσει έτσι.

Αφού λοιπόν τους τα

«έψαλλε» για τα καλά, θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο πως θα εισηγηθεί την επιβολή προστίμου, καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που παρατηρείται κρούσμα απειθαρχίας.

Στο μεταξύ, αρκετά είναι τα προβλήματα για τον Έλληνα τεχνικό και για το ματς της ερχόμενης Τρίτης με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενοχλήσεις νοιώθουν οι Μποντόρ, Γεωργίου και Παπουλής και την Κυριακή θα φανεί κατά πόσο είναι σε θέση να βοηθήσουν την ομάδα στο επόμενο ματς.

Στην προπόνηση βρέθηκε και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Βασίλης Ξημέρης μαζί με τους κ.κ. Κουτάντο και Τουγλή και μίλησε στους ποδοσφαιριστές.

«Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και πως θα πάρετε τη νίκη στο επόμενο παιχνίδι για να δώσετε χαρά στους εαυτούς σας και στους φίλους της ομάδας μας. Η διοίκηση του Ερασιτέχνη ΟΦΗ είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ. Σας διαβεβαιώνω ότι το αργότερο έως την Τετάρτη ο ΟΦΗ θα έχει ισχυρή διοίκηση που θα αποτελείται από φίλους της ομάδας που προέρχονται από το κοινωνικό και επιχειρηματικό φάσμα του Ηρακλείου. Το μυαλό σας πρέπει να είναι μόνο στη δουλειά σας και να μην σας απασχολεί τίποτα άλλο», ήταν τα λόγια του κ. Ξημέρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα