Κατήγγειλε την ΕΠΟ για ρατσιστική συμπεριφορά!

15:08 21/3/2014 - Πηγή: AEK365

Την σεξιστική συμπεριφορά παραγόντων της Ομοσπονδίας, λόγω του φύλου της, καταγγέλλει η Θάλεια Μήτση που έστειλε εξώδικο στην ΕΠΟ.
Πρόκειται για την διεθνής διαιτητή του συνδέσμου Πειραιά που έχει συμμετάσχει σε πολλά τουρνουά στο εξωτερικό ενώ πρόσφατα "σφύριξε" το Ιρλανδία-Γερμανία στο Παγκόσμιο Κύπελλο Γυναικών.
Η Θάλεια Μήτση καταγγέλλει πως μετά από 29 αγωνιστικές δεν έχει οριστεί σε κανένα παιχνίδι της Super League

γιατί είναι γυναίκα. Φέτος δεν βρίσκεται σε κάποια κατηγορία και διευθύνει αγώνες του τοπικού Πειραιά ενώ τα προηγούμενα χρόνια είχε καλές βαθμολογίες στην Β' Εθνική ενώ είχε οριστεί ως 4η διαιτητής σε παιχνίδι της Super League.
Για το συγκεκριμένο ζήτημα, η Θάλεια Μήτση έχει ενημερώσει την UEFA, την FIFA αλλά και την οργάνωση FARE η οποία συνεργάζεται με την ευρωπαϊκή Ομοσπονδία για θέματα διακρίσεων.
Από την πλευρά της, η ΚΕΔ υποστηρίζει πως η Θάλεια Μήτση απέτυχε στις γραπτές εξετάσεις της κατηγορίας της, δεν πέρασε τα αντρικά τεστ και για αυτό έγραψε με υποψήφιους διαιτητές των τοπικών και πέρασε τα γυναικεία τεστ.
Τις επόμενες μέρες η διεθνής διαιτητής θα έχει συνάντηση με τον επικεφαλής της ΚΕΔ, Γιώργο Καραμελίδη, προκειμένου να λυθεί το θέμα και να μην χρειαστεί η Θάλεια Μήτση να ακολουθήσει την δικαστική οδό.

Keywords
Τυχαία Θέματα