Καθυστερει κι άλλο ο Κόμπι

08:57 22/2/2014 - Πηγή: AEK365

Χαμένη σχεδόν ολοκληρωτικά φαίνεται πως θα πάει η φετινή σεζόν για τον Κόμπι Μπράιαντ. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε ο ηγέτης των Λέικερς μετά από ενοχλήσεις και πρήξιμο που παρουσίασε στο τραυματισμένο αριστερό του γόνατο έδειξαν πως θα χρειαστεί τουλάχιστον άλλες τρεις εβδομάδες για να επιστρέψει στη δράση.

Ο 35χρονος άσος είναι εκτός από τις 17 Δεκεμβρίου έχοντας προλάβει να παίξει σε μόλις έξι ματς μετά την επάνοδό του στα παρκέ από τη ρήξη αχιλλείου που είχε υποστεί τον περασμένο Απρίλιο. Έχοντας

χάσει τα πρώτα 19 ματς της σεζόν από τον πρώτο τραυματισμό και τα τελευταία 30 από τον δεύτερο, μετρά 13,8 πόντους, 6,3 ασίστ και 4,3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο.

Εφόσον απουσιάσει άλλες τρεις εβδομάδες, στην καλύτερη περίπτωση θα του απομένουν 17 ματς στην κανονική περίοδο, αλλά οι Λέικερς καθιστούν σαφές πως αν δεν είναι 100% έτοιμος δεν θα ρισκάρουν να τον ρίξουν στη μάχη, από τη στιγμή που τα play offs έχουν χαθεί.

Έτσι δεν αποκλείεται ακόμη και να μην επανέλθει καν φέτος, αλλά από την επόμενη σεζόν, μιας και το Νοέμβριο υπέγραψε νέο διετές συμβόλαιο έναντι 48,5 εκατ. δολαρίων.

Keywords
Τυχαία Θέματα