«Καθάρισε» ο Πετρόπουλος

17:14 8/3/2015 - Πηγή: AEK365

SUPER LEAGUE- 27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΑΛΛΟΝΗ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΑΡΕΤΟΠΟΥΛΟΣ (ΤΡΙΚΑΛΩΝ)

Την όγδοη νίκη της στο πρωτάθλημα, δεύτερη συνεχόμενη, πανηγύρισε η Καλλονή που επικράτησε 1-0 του Πανιωνίου και έφτασε ακόμα πιο κοντά στη παραμονή της. Αντίθετα, ο Πανιώνιος μπλέκει σε περιπέτειες.
Στο πρώτο ημίχρονο η ποιότητα

του αγώνα ήταν κακή με τις δυο ομάδες να μην μπορούν να κυκλοφορήσουν τη μπάλα με ασφάλεια.
Η Καλλονή ήταν νευρική και κατέγραψε τη μοναδική καλή της στιγμή στο πρώτο μέρος στο 18ο λεπτό με σουτ του Χουάνμα. Ο Πανιώνιος έπαιζε πιο ελεύθερα αλλά δεν κατάφερε να φανεί αποτελεσματικός με τον Γιάννου να έχει άστοχη προβολή στο 28' και τον Μπακασέτα να έχει ένα καλό σουτ στο 29ο λεπτό.
Στην επανάληψη και μέχρι τα μισά του δευτέρου ημιχρόνου, ο Πανιώνιος ήταν πιο απειλητικός τη στιγμή που η Καλλονή δεν μπορούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στα αντίπαλα καρέ λόγω των πολλών λαθών στη τελική πάσα.
Τελικά όμως μπόρεσε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα στο 78ο λεπτό. Ο Μίνγκας έκανε γύρισμα από δεξιά, η άμυνα του Πανιωνίου αντέδρασε λανθασμένα και οι κόντρες ευνόησαν τον Πετρόπουλο που άνοιξε το σκορ.
Ο Πανιώνιος δεν κατάφερε να απειλήσει μέχρι το σφύριγμα της λήξης και έτσι η Καλλονή πανηγύρισε μια πολύτιμη νίκη που την κρατάει εννέα βαθμούς μακριά από τη ζώνη υποβιβασμού.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Αντέγιο, Κριπιντίρης, Μαρσέλο Άλβες (46' Στεβάνοβιτς), Καλτσάς, Μίνγκας, Τσαμπούρης, Γιορέντε, Πετρόπουλος (81' Ναβάρο), Μανούσος (59' Λεοζίνιο), Χουάνμα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ: Ν. Παπαδόπουλος, Τασουλής, Γιάννου, Κόρμπος (81' Μασούρας), Αργυρόπουλος, Ρισβάνης, Χατζηισαΐας, Μπακασέτας (76' Ιμπαγάσα), Φούντας, Μπουμάλ (67' Κολοβός), Γκέζος.

Keywords
Τυχαία Θέματα