«Καθάρισε» ο ΟΣΦΠ

22:02 8/1/2014 - Πηγή: AEK365

ΟΣΦΠ-Αστέρας: 4-0

ΓΗΠΕΔΟ: Καραϊσκάκη

ΚΥΠΕΛΛΟ: Φάση των «16»Ο Ολυμπιακός είχε εύκολο έργο απέναντι στον Αστέρα, τον οποίο νίκησε με 4-0 για την φάση των «16».

Το ματς

Με πέναλτι που κέρδισε ο Βαις απ' τον Τσαμπούρη κι εκτέλεσε εύστοχα ο Ντομίνγκες ο Ολυμπιακός

πήρε το προβάδισμα με 1-0. Ενώ, το 2-0 έγινε με πλασέ του Κάμπελ και στη συνέχειαοι γηπεδούχοι είχαν εύκολο έργο κι έγινε ευκολότερο έργο απ' την ώρα που ο Μπαράλες αποβλήθηκε με δυο κίτρινες στο 44'.
Το δεύτερο ημίχρονο ήταν δεδομένο ότι θα έφερνε τον Αστέρα σε παθητικό ρόλο. Ο Ολυμπιακός είχε τους Αρκάδες στο μισό γήπεδο και σε συνδυασμό με την αστάθεια του Ερνάντεζ το σκορ πήρε μεγάλες διαστάσεις.Ο Μπονγκ σκόραρε από μικρή απόσταση μετά από γύρισμα του Μανιάτη στο 56 και ο Ολαιτάν 4 λεπτά αργότερα τιμώρησε τον τερματοφύλακα του Αστέρα, ο οποίος χωρίς πίεση έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του. Το 4-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Μέγιερι, Μανιάτης (63' Μασάντο), Παπάζογλου, Εντινγκά, Χολέμπας, Σιόβας (46' Μπονγκ), Μανωλάς, Κάμπελ, Ντομίνγκες (70' Πελέ), Βάις, Ολαϊτάν.

Αστέρας Τρίπολης (Βεργέτης): Ερνάντες, Μουνάφο, Ουσέρο, Μπαράλες, Τσαμπούρης, Ζησόπουλος, Κάφα (64' Σανκαρέ), Ουρτάδο (46' Χουάνμα), Γκοϊάν, Κοντοές, Έντο.

Keywords
Τυχαία Θέματα