Καθάρισε ο Χαριστέας

19:37 11/3/2012 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ:24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 2-0

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: ΖΑΧΑΡΙΑΔΗΣ (ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ)

Ένα βήμα για την παραμονή του στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Παναιτωλικός, ο οποίος με γκολ των Χαριστέα και Καμαρά επικράτησε με 2-0 του Εργοτέλη στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής. Από την άλλη ο Εργοτέλης συνεχίζει να απογοητεύει, καθώς με την τρίτη της σερί ήττα κατρακύλησε στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας με 23 βαθμούς.

Το Ματς:

Καλύτερο ήταν το ξεκίνημα του παιχνιδιού για τον Εργοτέλη. Η ομάδα του Νίκου Καραγεωργίου είχε τον έλεγχο του ρυθμού, αλλά χωρίς να κάνει κάτι πέραν του να κερδίσει τρία κόρνερ. Η αναμέτρηση δεν είχε φάση μέχρι το 26' όταν ο Χαριστέας πέτυχε το 1-0 με καταπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο παραθυράκι του Καβουσάκη. Αμέσως μετά ο Εργοτέλης προσπάθησε να απαντήσει αλλά πρώτα ο Ολίσε και στην συνέχεια ο Δάρλας δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Τζενάμο. Οκτώ λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει , αλλά το σουτ του Καμαρά δεν βρήκε στόχο. Στα υπόλοιπα λεπτά που επέμεναν ο Εργοτέλης πίεσε για να ψάξει την ισοφάριση, αλλά η άμυνα των γηπεδούχων ήταν πολύ καλά στημένη στον αγωνιστικό χώρο.

Η ομάδα του Αγρινίου μπήκε αποφασισμένη στο δεύτερο ημίχρονο και κατάφερε να κάνει το 2-0 μόλις στο 50'. Ο κορυφαίος της αναμέτρησης Χαριστέας θα κερδίσει πέναλτι από τον Καβουσάκη, το ποίο θα εκτελέσει εύστοχα ο Καμαρά μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς. Ο Εργοτέλης στην συνέχεια ανέλαβε πρωτοβουλίες και πίεσε του γηπεδούχους. Η καλύτερη ευκαιρία ήρθε στο 65', όταν ο Δάρλας έκανε το γύρισμα, ο Μπούντιμιρ προσπάθησε να κάνει την προβολή, αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και έφυγε άουτ. Η επόμενη η φάση ήταν και πάλι για τον Εργοτέλη βγήκε στην αντεπίθεση όμως ο Κουτσιανικούλης άργησε πολύ να δώσει τη μπάλα στον Κατσικοκέρη και χάθηκε η ευκαιρία. Ο Παναιτωλικός στην συνέχεια κράτησε με άνεση το μηδέν στην άμυνα και πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη, στην προσπάθεια που κάνει για την σωτηρία

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (Λεμονής): Τσενάμο, Σιόντης, Κούσας (45' Αναστασιάδης), Ντολεζάι, Γκόλιας, Ρότσα, Μητρόπουλος, Άντι, Θεοδωρίδης (73' Μουμίν), Καμαρά, Χαριστέας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Καραγεωργίου): Καβουσάκης, Σασιασβίλι, Σαρρής, Χίμπλινγκερ, Δάρλας (80' Γιαλούσης), Τζούνιορ, Κυριακίδης (69' Κατσικοκέρης), Κουτσιανικούλης, Ολίσε, Τζανακάκης (76' Ρέντζας), Μπούντιμιρ.

Keywords
Τυχαία Θέματα