Καθάρισε με Μούργκα!

20:35 4/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΤΩΝ ΚΩΣΤΑ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ & ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΛΥΜΠΕΡΗ

Ο Εντίν Μούργκα ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του τελικού του τουρνουά της Ραφήνας ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Απόλλωνα, καθώς με δύο δικά του γκολ η Ένωση πήρε την νίκη και την πρώτη θέση. Το παιχνίδι χαρακτηριζόταν από την παντελή έλλειψη ρυθμού, ενώ οι φάσεις ήταν ελάχιστες. Οι Κιτρινόμαυροι ξεκίνησαν το παιχνίδι με την ίδια ενδεκάδα... «ανάγκης» που παρατάχθηκε στο ματς με την Τριγλία (με μοναδική αλλαγή

αυτή του Βούρα αντί του Καραγκιολίδη), ενώ στο 15' ο Τραϊανός Δέλλας προχώρησε και σε πέντε αλλαγές, δοκιμάζοντας νεαρούς ποδοσφαιριστές σε θέσεις που δεν είναι οι φυσικές τους, προφανώς για να τσεκάρει κάποια πράγματα. Σε κάθε περίπτωση, η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε καθόλου, ενώ είχε την πρώτη καλή στιγμή στο 11΄από μια προσωπική ενέργεια του Μούργκα, ο οποίος όμως δεν κατάφερε μετά από μια φανταστική προσπάθεια να βρει σωστά τον Παυλή. Στο 27' ένα σουτ του Τσεβά πέρασε λίγο άουτ και εκεί που όλα έδειχναν ότι τα πέναλτι... έρχονταν μαζί με το σκοτάδι (που είχε κάνει την εμφάνισή του, χωρίς οι προβολείς του γηπέδου να είναι επαρκείς για να το... αντιμετωπίσουν), ο Βόσνιος ανέλαβε δράση. Στο 42' με ένα δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0 και στο αμέσως επόμενο λεπτό, έπειτα από προσωπική προσπάθεια και ωραίο πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

ΑΕΚ: Βούρας, Τσουκαλάς, Τσουμάγκας, Τζανετόπουλος, Ρόβας, Παληαρούτας, Κάτσικας, Γροντής, Πόποβιτς, Μούργκα, Παυλής. Στο 15΄οι Αργυρίου, Τσεβάς, Τζάθας, Δημγκιόκας και Κέζος θα περάσουν στις θέσεις των Παυλή, Πόποβιτς, Τσουκαλά, Ρόβα, Τσουμάγκα.

ΑΠΟΛΛΩΝ: Αθανασίου, Ξανθόπουλος, Φερεντίνος, Σιγάλας, Ζαχαρίου, Ντούνης, Καλλέργης, Δημογιάννης, Ντάφλας, Μπέντας, Σελμανάϊ. Αγωνίστηκαν και οι Μιχαλάρης, Μεταλλινός.

Keywords
Τυχαία Θέματα