Καταθέτει έφεση η Λάτσιο

15:40 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Η απόφαση της UEFA να επιβάλει ξανά ποινή μιας αγωνιστικής στην Λάτσιο για την συμπεριφορά των οπαδών της στο παιχνίδι με την Λέγκια Βαρσοβίας στο Europa League έχει εξοργίσει την διοίκηση της ιταλικής ομάδας η οποία θα καταθέσει έφεση.
Στην Λάτσιο θεωρούν πως η Πειθαρχική Επιτροπή έχει βάλει στο... μάτι την ομάδα της Ρώμης και ετοιμάζονται να αντιδράσουν προκειμένου το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λεμεσού να γίνει παρουσία

οπαδών.
Σε δηλώσεις του ο δικηγόρος της Λάτσιο, Τζιάν Μικέλε, τόνισε: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι η UEFA είναι ένας οργανισμός που θέλει να τον σέβονται και έχει την ικανότητα να τιμωρεί τους συλλόγους, ακόμα και τους πιο δυνατούς, οπότε πρέπει να αποφεύγουμε αυτές τις καταστάσεις. Συνεχίζουμε να κάνουμε τα ίδια λάθη και αυτό προκαλεί προβλήματα στην εικόνα του συλλόγου και των οπαδών. Τώρα η UEFA στέλνει ανθρώπους ηθελημένα, έτσι ώστε να δουν αν κάτι θα συμβεί στα παιχνίδια. Ήμουν στο γήπεδο εκείνη τη μέρα και ειλικρινά δεν άκουσα συνθήματα. Όταν διάβασα την αναφορά από τη FARE ήταν σαν κεραυνός για μένα και τους διοικούντες. Τώρα έχουμε τρεις μέρες να καταθέσουμε έφεση. Αν πάει καλά και υπογραμμίζω ότι αυτό είναι το καλύτερο σενάριο, θα μείνει κλειστή μόνο η Curva Nord".

Keywords
Τυχαία Θέματα