Κατάρρευση του Εργοτέλη

16:54 17/12/2014 - Πηγή: AEK365

ΣΟΥΠΕΡ ΛΙΓΚΑ 16η αγωνιστική

ΚΕΡΚΥΡΑ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: 3-1

ΓΗΠΕΔΟ: ΕΑΚ

Με ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος η Κέρκυρα νίκησε με 3-1 τον Εργοτέλη και έκανε ένα ακόμα σημαντικό βήμα παραμονής με την ομάδα του Ηρακλείου να παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας. Οι Κρητικοί "προειδοποίησαν"

στο 17' με το σουτ του Ρέντζα και στο 38' άνοιξαν το σκορ όταν ο Φιντέλεφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι αλλά στην επαναφορά σημάδεψε σωστά και με σουτ έκανε το 0-1. Η Κέρκυρα απάντησε νωρίς στο δεύτερο μέρος καθώς στο 51' ο Καϊκούτ με κοντινό πλασέ ισοφάρισε. Στο 63' ο Μαρκόφσκι με κεφαλιά γύρισε το ματς κάνοντας το 2-1 ενώ μόλις τέσσερα λεπτά μετά ο Καϊκούτ με κεφαλιά πέτυχε το τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Ο Εργοτέλης τελείωσε το ματς με δέκα καθώς στο 89' αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Χαντί.

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γρηγορίου): Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης (46'Ζορμπάς), Καϊκούτ, Γκόμιες, Καρντόσο (46'Ανδρεόπουλος), Μαρκόβσκι, Κόντος (65'Ρόχας), Χαβίτο, Ντιμιτρόφσκι, Ντιόγκο

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ (Ταουσιάνης): Καβουσάκης, Πίτσος, Φίντελεφ, Γκέντσογλου, Τζανακάκης, Κοζορώνης, Καζναφέρης, Γιουσούφ (77'Μπουρσέλης), Ρέντζας (62'Κούρτης), Χαντί, Χαλκιαδάκης (12'Μπαμ Μπαμ)

Keywords
Τυχαία Θέματα