Καταρρέει η Βίλα

16:42 27/10/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ-ΝΟΡΙΤΣ: 1-1
Γήπεδο: Βίλα Παρκ

Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι «χωριάτες» που έμειναν στο 1-1 με τη Νόριτς και πλέον είναι πιθανό να βρεθούν στη ζώνη του υποβιβασμού.

Η Άστον Βίλα είχε το πρώτο καλό σουτ στο ματς στο 7ο λεπτό, με τον Χόλμαν, αλλά ο Ράντι απέκρουσε όμορφα, ενώ στο 21' ο Γκουζάν πρόλαβε την τελευταία στιγμή τον Χουλαχάν. Η Βίλα κατάφερε να ανοίξει τελικά το σκορ στο 27ο λεπτό, με τον Μπέντεκε

να κοντρολάρει μέσα στην περιοχή και να νικά τον Ράντι. Ο Βέλγος φορ είχε ακόμη ένα καλό σουτ στο 37ο λεπτό με την μπάλα να φεύγει μόλις άουτ.

Η Βίλα ξεκίνησε με το αριστερό την επανάληψη καθώς στο 52ο λεπτό ο Τζο Μπένετ είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια. Η ίλα κλείστηκε από εκεί και πέρα και η Νόριτς πίεσε. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν καλή ευκαιρία στ 64' με τον Χουλαχάν να σουτάρει μέσα από την περιοχή και τον Γκουζάν να διώχνει, ενώ στο 71' ο Σνόντγκρας αστόχησε από καλή θέση. Στο 77' ο Γκουζάν κέρδισε σε τετ α τετ τον Χολτ, αλλά Τελικά η πίεση της Νόριτς απέφερε καρπούς στο 79ο λεπτό. Ο Χουλαχάν έκανε τη σέντρα από δεξιά και ο Τέρνερ με προβολή έφερε στα ίσια το ματς.

ΆΣΤΟΝ ΒΙΛΑ: Γκούζαν, Λότον, Φλάαρ, Μπένετ, Ελ Αχμάντι, Ντελφ, Χερντ, Ολμπράιτον, Χόλμαν (76' Βάιμαν), Αγκμπονλαχόρ (54' Λιχάι), Μπέντεκε (70' Μπεντ)

ΝΟΡΙΤΣ: Ράντι, Ρ.Μάρτιν(46' Ρ.Μπένετ), Μπασόνγκ, Τέρνερ, Γκαρίδο, Τζόνσον (70' Μόρισον), Τέτεϊ, Ε.Μπένετ (64' Σνόντγκρας), Πίλκινγκτον, Χούλαχαν, Χολτ

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα