Καταγγελία-σοκ για Μάικ Τάισον

14:44 6/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ένας πρώην συνεργάτης του Μάικ Τάισον κατήγγειλε στην αστυνομία πως όταν ο παγκόσμιος πρωταθλητής του μποξ έγινε γνωστός, κατέβαινε μεταμφιεσμένος στο Μπρούκλιν και έδερνε κόσμο, κυρίως συντρόφους γυναικών.
Σύμφωνα με τη καταγγελία, ο Τάισον, προτού γίνει γνωστός, είχε σκορπίσει φόβο με τις πράξεις του στη περιοχή του Μπρούκλιν.
Ο καταγγέλλων, το όνομα του οποίου δεν έχει γίνει γνωστό, υποστηρίζει πως "ο Τάισον είναι τρελός. Ήταν ασυγκράτητος.
Ήταν παγκόσμιος πρωταθλητής, αλλά δεν μπορούσε να σταματήσει τη δράση

του στο Μπρούκλιν. Του άρεσε που τον φοβόντουσαν οι πάντες. Θυμάμαι μια περίοδο που ερχόταν μεταμφιεσμένος για να χτυπάει κόσμο στο σταθμό του τρένου.
Μεγάλη του αδυναμία ήταν να πειράζει τις κοπέλες και στη συνέχεια να δέρνει βάναυσα τους συντρόφους τους αφού ήξερε ότι κανείς δεν θα αντιδράσει. Λίγο αργότερα είχε αρχίσει να μην τον νοιάζει τίποτα. Θυμάμαι ότι είχε μπει σε ένα μαγαζί σαν Τάισον και άδειασε πάνω από 40 μπύρες στο κεφάλι του σεκιουριτά για να ξεκινήσει τον καυγά. Και όταν τον ρωτήσαμε γιατί όλα αυτά, εκείνος απάντησε πως ήθελε να εκπαιδεύει τις κλωτσιές του".
Μάλιστα, μετά από όσα έκανε, ο Τάισον εξαφανιζόταν, μαζί με τον προπονητή του, και εμφανιζόταν όταν η αστυνομία είχε ξεχάσει τις ζημιές του.

Keywords
Τυχαία Θέματα