Καστίγιο: Χαρούμενος με την αλλαγή προπονητή

18:11 8/2/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Νέρι Καστιγιό αναφέρθηκε στην αλλαγή προπονητή στον Άρη και τόνισε πως ήταν απόλυτα θετικό για την ανοδική πορεία της ομάδας. ο Μεξικανός επιθετικός τόνισε πως με τον Μανουέλ Μασάδο στη τεχνική ηγεσία των "κιτρίνων", πλέον, είναι και ο ίδιος χαρούμενος αφού του ο Πορτογάλος τεχνικός δείχνει να τον εμπιστεύεται.

«Θα συνεχίσω να τα δίνω όλα με τον Άρη, προσπαθώντας να τον βοηθήσω και βάζοντας γκολ, προκειμένου να επιστρέψω στην εθνική ομάδα, αν γίνεται. Θα ήταν κάτι πολύ όμορφο για μένα. Πάντως δεν έχω μιλήσει

με κανέναν, δεν έχω δεχθεί κανένα τηλεφώνημα», ήταν τα λόγια του 28χρονου επιθετικού.

«Υπήρξαν στιγμές που είχα πει ότι δεν ήθελα να ξαναπαίξω στην εθνική, αλλά αυτό οφειλόταν σε προσωπικά προβλήματα. Κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει στην ομάδα του, να βάζει γκολ και να έχει την προοπτική να κληθεί στην εθνική. Αυτό επιθυμούν όλοι», πρόσθεσε.

Τέλος, αναφορικά με τον Μίχαλ Πρόμπιερζ: «Η αλλαγή προπονητή στον Άρη ήταν πολύ σημαντική, γιατί η ομάδα πήγαινε πολύ άσχημα. Κάθε παίκτης χρειάζεται να εισπράττει εμπιστοσύνη και να είναι χαρούμενος για να μπορεί να αποδίδει μέσα στο σύνολο. Ευτυχώς τα πράγματα μου πηγαίνουν καλά τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος. Εκμεταλλεύομαι την στιγμή».

Keywords
Τυχαία Θέματα