Κασίγιας: Δεν με νοιάζει τι λέει ο Γκουαρντιόλα

12:19 19/3/2012 - Πηγή: AEK365


Πρόσφατα ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, Πεπ Γκουαρντιόλα, ισχυρίστηκε πως το πρωτάθλημα έχει κριθεί υπέρ της Ρεάλ Μαδρίτης εξαιτίας της διαφοράς των δέκα βαθμών με τον Ίκερ Κασίγιας να μην ασχολείται με το τι πιστεύει ο Ισπανός τεχνικός.

Πλέον η διαφορά είναι στους 8 βαθμούς μετά το 1-1 της Ρεάλ με την Μάλαγα με τον Κασίγιας να τονίζει σε δηλώσεις του: "Δεν με νοιάζει τι λέει ο Γκουαρντιόλα. Κάνω ό,τι λέει ο προπονητής μου και ό,τι νομίζουμε. Ποτέ δεν φανταστήκαμε

ότι το πρωτάθλημα έχει τελειώσει. Έχουμε κάνει πολλές νίκες για να φτάσουμε στην πρώτη θέση και χρειάζεται να υπερασπιστούμε τους στόχους μας. Ξέραμε ότι είχαμε δέκα βαθμούς διαφορά οι οποίοι ήταν μια καλή απόσταση από τον δεύτερο. Τώρα έχουμε οκτώ, οι οποίοι είναι πολύ καλή διαφορά για τον κόσμο. Ωστόσο, χρειάζεται να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο. Χρειάζεται να κοιτάξουμε το επόμενο παιχνίδι και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για αυτό".

Όσο για την ισοπαλία με την Μάλαγα: "Πονάει αρκετά η ισοπαλία, αλλά αυτό ήταν ένα γκολ από τον Καθόρλα και είχαμε σταθεί τυχεροί σε άλλους αγώνες. Ναι, ήμασταν τυχεροί σε αυτούς τους αγώνες, όπως την Ράγιο Βαγιεκάνο, την Βαλένθια και την Μπέτις".

Keywords
Τυχαία Θέματα