Κασίγιας: Δεν είναι στην καλύτερη φόρμα του ο Ρονάλντο

19:42 25/6/2012 - Πηγή: AEK365

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο ο λόγος, που αποτελεί τον υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για την ισπανική άμυνα στον πρώτο ημιτελικό του Euro 2012 στην «Ντόνμπας Αρένα» του Ντόνετσκ.

«Δεν είναι στην καλύτερη στιγμή της φόρμας του. Εκανε μια εκπληκτική σεζόν με τη Ρεάλ από πλευράς ποιότητας, γκολ και ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται μεταξύ καλής και πολύ καλής κατάστασης. Μαζί με τον Μέσι είναι οι κορυφαίοι ποδοσφαιριστές στον πλανήτη» δήλωσε ο Κασίγιας.

Πιο επικίνδυνη η... «Τζαμπουλάνι»

Ο Κασίγιας έχει και έναν παραπάνω λόγο δια να ομιλεί, διότι είναι μοναδικός τερματοφύλακας στη διοργάνωση που έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ (από τον Ιταλό Ντι Νατάλε στο πρώτο ματς της φάσης των ομίλων). Ρωτήθηκε για την μπάλα του τουρνουά, την «Tango 2012», αν έχει κοινά στοιχεία με την «Τζαμπουλάνι» του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νοτίου Αφρικής.

«Η αλήθεια είναι ότι παίρνει παράξενη τροχιά, αλλά όχι σαν την "Τζαμπουλάνι". Μερικές φορές κάνει μια καμπύλη και ορισμένα παράξενα κόλπα. Πρέπει να προβλέπεις που θα καταλήξει» δήλωσε και διευκρίνισε ότι με τον Ρονάλντο αντίπαλο τα κόλπα αυτά της μπάλας μπορεί να γίνουν ακόμη πιο επικίνδυνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα