Κασίγιας: Χωρίς αγώνες στα τελικά

16:22 10/9/2012 - Πηγή: AEK365

Τα προηγούμενα χρόνια η εθνική ομάδα που κατακτούσε το Παγκόσμιο Κύπελλο περνούσε χωρίς προκριματικά στα τελικά της επόμενης διοργάνωσης αλλά αυτό η FIFA το έχει αλλάξει και έτσι η Εθνική Ισπανίας θα πρέπει να μπει στην διαδικασία των προκριματικών αν θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της στην Βραζιλία με τον κανονισμό να βρίσκει αντίθετο τον Ίκερ Κασίγια.
Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Παγκόσμιας Πρωταθλήτριας τόνισε: "Πιθανότατα δεν θα μείνουμε απ' έξω. Θα έμοιαζε... ανώμαλο να αποκλειστούμε, αν και η πιθανότητα αυτή υπάρχει, όσο μικρή

και αν είναι. Εξακολουθώ, όμως, να θεωρώ πως θα έπρεπε να περάσουμε χωρίς αγώνες στα τελικά. Το ίδιο θα έλεγα και αν πρωταθλητές ήταν άλλοι, δεν έχει να κάνει με μας η άποψη αυτή. Πρέπει να δίνεται στον πρωταθλητή η δυνατότητα να υπερασπίζεται τον τίτλο του. Είναι μια παράξενη κατάσταση αυτή. Κάποιοι αποφάσισαν πως η κάτοχος του τίτλου δεν έχει δικαίωμα να υπερασπιστεί αυτόματα τον τίτλο αυτό και θα πρέπει να περάσει από τη διαδικασία των προκριματικών. Μου φαίνεται χαζό, να μη δίνεις το δικαίωμα σε μια ομάδα να παλέψει με όσους θέλουν να την εκθρονίσουν".

Keywords
Τυχαία Θέματα