Κασάπης: Τρόπος ζωής η ΑΕΚ

16:20 10/10/2011 - Πηγή: AEK365

Διακόσιες πενήντα πέντε συμμετοχές, εννέα γκολ, ένα πρωτάθλημα, τέσσερα κύπελλα, ένα Σούπερ Καπ. Καμιά φορά οι αριθμοί δεν λένε πολλά αλλά στην περίπτωσή του είναι μία μικρή απόδειξη για το τι έχει καταφέρει κάποιος με την φανέλα με τον Δικέφαλο. Αυτός είναι ο Μιχάλης Κασάπης. Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ και νυν προπονητής του Φωκικού μετά το τέλος του φιλικού αγώνα με την ΑΕΚ (U20) μίλησε

για όλους και για όλα στο aek365.gr. Την ΑΕΚ, τον κόσμο της, την διοίκηση, το ελληνικό ποδόσφαιρο, τον Φωκικό και την συνεργασία που θέλει να έχει με την μεγάλη του αγάπη και «δεύτερη οικογένεια», όπως χαρακτηρίζει την Ένωση.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Μιχάλης Κασάπης στο aek365.gr και τον Λάμπρο Λέτσιο:

Κύριε Κασάπη, καλησπέρα. Να ξεκινήσουμε από τον φιλικό αγώνα με την Β' Ομάδα της ΑΕΚ.

«Έγινε ένα πάρα πολύ καλό παιχνίδι. Εμείς προερχόμασταν από δύο ήττες και θέλαμε αυτή τη νίκη για ψυχολογικούς λόγους. Η Β' Ομάδα της ΑΕΚ ήταν πάρα πολύ καλή. Μάλιστα έμαθα αργότερα πως αυτή η ομάδα αποτελείται με παίκτες ηλικίας 15 και 16 ετών και ξαφνιάστηκα. Πραγματικά, πολύ καλή ομάδα και θα πρέπει να πούμε και ένα μπράβο και στον Ντανιέλ Μπατίστα».

Ξεχωρίσατε κάποιον παίκτη;

«Δεν θέλω να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση γιατί άν επιλέξω κάποιον θα αδικήσω κάποιους άλλους. Το σκορ είναι πλασματικό. Η ΑΕΚ (U20) έπαιξε πολύ καλά!»

Την πρώτη Ομάδα τώρα, την παρακολουθείτε; Πως την βλέπετε;

«Και βέβαια την παρακολουθώ. Η αλήθεια είναι πως έχει πέσει ο πήχης. Δεν είναι κακή ομάδα, απλά έχει πολλά προβλήματα. Και δυστυχώς τα περισσότερα δεν είναι αγωνιστικά. Οι παίκτες είναι απλήρωτοι τόσους μήνες και πραγματικά είναι ήρωες που μένουν στην ομάδα».

Το σχόλιό σας για την αλλαγή προπονητή στην ομάδα Οκτώβρη μήνα;

«Είμαι κατά των αλλαγών στην τεχνική ηγεσία μίας ομάδας τόσο νωρίς στην σεζόν. Έφυγε ένας προπονητής που οδήγησε την ομάδα σε έναν τίτλο μετά από πολλά χρόνια!!! Άκουσε διθυράμβους και κατέληξε να φεύγει από μερικούς αποτυχημένος. Τον αντικατέστησε πάντως ένας καλός προπονητής. Πιστεύω πως με τον Νίκο (σ.σ. Κωστένογλου) η ΑΕΚ θα παίξει καλή μπάλα αλλά όπως προείπα η ΑΕΚ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα».

Και βέβαια αναφέρεστε στα διοικητικά...

«Μα φυσικά. Υπάρχει ένας άνθρωπος που τον έχουν βάλει στην θέση του προέδρου, τον Σταύρο Αδαμίδη εννοώ και ο άνθρωπος κάνει ότι μπορεί! Αλλά από πίσω του δεν υπάρχει κανείς. Ο άνθρωπος (σ.σ. Αδαμίδης) είναι μόνος του και παλεύει. Η ΑΕΚ είναι μαγαζί γωνία και πιστεύω πως κάποιος θα βρεθεί να την πάρει και να την κάνει ξανά μεγάλη ομάδα. Έπαιξα στην ΑΕΚ στην καλύτερη περίοδό της και είμαι αισιόδοξος πως θα την ξαναδώ μεγάλη. Το τέλειο σενάριο θα ήταν να πάρει την ΑΕΚ ένας άνθρωπος ΑΕΚΤΖΗΣ! Κάποιος που θα την αγαπά και θα κάνει ότι πρέπει για να την κάνει ξανά μεγάλη ομάδα. Και αυτό είναι το μόνο κακό της ΑΕΚ τα τελευταία χρόνια. Η ΑΕΚ έχει διώξει τους ΑΕΚτζήδες από πάνω της».

Έρχεται ένα ντέρμπι το ερχόμενο Σάββατο με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και εί

Keywords
Τυχαία Θέματα