Κασάμι: Το 70% του πληθυσμού είναι Ολυμπιακοί

10:45 6/10/2014 - Πηγή: AEK365

Την άποψη πως το 70% των Ελλήνων είναι οπαδοί του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Παϊτίμ Κασάμι ο οποίος υποστήριξε πως είναι ικανοποιημένος για τη μεταγραφή τους την ομάδα του Πειραιά.
Ο Ελβετός χαφ παραχώρησε συνέντευξη στην ελβετική εφημερίδα "Sonntags Blick" με φόντο την Ακρόπολη

και τόνισε: "Το 70% του πληθυσμού είναι οπαδοί του Ολυμπιακού. Αυτό είναι το ποσοστό των οπαδών μας. Προσωπικά, ερχόμενος από τη Premier League, αποτελώ έναν από τους παίκτες πάνω στον οποίο ποντάρουν και ελπίζουν πολλοί. Υπάρχουν πολλές απαιτήσεις από εμένα και από την ομάδα συνολικά. Για αυτό το λόγο, πάντα κοιτάζω να αγωνίζομαι στο υψηλότερο δυνατό ποδοσφαιρικό επίπεδο και να βοηθάω τα μέγιστα την ομάδα μου".
Στη συνέχεια, ο Κασάμι δήλωσε: "Ξεκίνησα να παίζω φέτος στο Τσάμπιονς Λιγκ για πρώτη φορά. Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτό. Πριν έρθω εδώ, μίλησα προσωπικά με τον κ. Μαρινάκη, αλλά και τον κ. Ισά, ενώ συμβουλεύτηκα και τον μάνατζερ μου. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για τη μεταγραφή μου αυτή. Ήρθα σε μια ομάδα που μπορώ να ξεχωρίσω και να εξελιχθώ σε πολύ καλό επίπεδο".
Για τον Αμπιντάλ, ο Κασάμι είπε πως "είναι σαν πατέρας μου. Μου δίνει πολλές συμβουλές και με έχει βοηθήσει πάρα πολύ".
Ο Κασάμι μίλησε και για την Ελλάδα της κρίσης και είπε: "Αν πας στο κέντρο της πόλης, θα διαπιστώσεις το πόσο την έχει επηρεάσει η ανεργία. Υπάρχουν προβλήματα, όμως ο κόσμος δεν το βάζει κάτω".
Τέλος, για την επιλογή του να φωτογραφηθεί με φόντο την Ακρόπολη, ο χαφ του Ολυμπιακού δήλωσε: "Αυτό είναι πιο δύσκολο και επίπονο από προπόνηση και αγώνα μαζί. Είμαι εδώ στον ήλιο, ενώ το καλοκαίρι ήμουν δίπλα στην παραλία και τη θάλασσα. Ο καιρός πολλές φορές είναι εξαιρετικός. Όχι διαρκώς με βροχή και σύννεφα".

Keywords
Τυχαία Θέματα