Καρυπίδης: Ακούω την καρδιά μου και αυτή μου λέει... ΑΕΚ!

13:44 3/8/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Σάββας Καρυπίδης μίλησε στην "Ώρα των Σπορ" για την επιθυμία του να παραμείνει στην ΑΕΚ και να βοηθήσει την ομάδα χάντμπολ σε αυτή την δύσκολη χρονιά.Αναλυτικά οι δηλώσεις όπως δημοσιεύτηκαν στην εφημερίδα:

Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ έχει τελικά κάτι "μαγικό". Όποιος ασχοληθεί και λίγο μαζί της δεν μπορεί να μην την αγαπήσει. Το ίδιο ισχύει και για τους αθλητές. Ακόμα και οι επαγγελματίες χαντμπολίστες δεν μπορούν να μην

...λυγίσουν μπροστά στην ανιδιοτελή αγάπη του κόσμου για το "κιτρινόμαυρο" τμήμα. Μια ομάδα που έχει χαρίσει στην Ερασιτεχνική τους περισσότερους τίτλους την τελευταία δεκαετία και αυτή την χρονιά καλείται να κερδίσει ένα μεγάλο "στοίχημα". Να βγει αλώβητη από μια δύσκολη σεζόν που προμηνύεται διαφορετική από τις προηγούμενες. Μέσα στην ατυχία της, η ΑΕΚ έχει και την τύχη να έχει στο ρόστερ της αθλητές που αγαπούν πραγματικά την ομάδα και έχουν βάλει ...πλάτη για να την βοηθήσουν. Εκτός από τους παλιούς όμως, Μπακαούκα, Τσαούση και Παπαδόπουλο υπάρχει και ένας ...νέος ο οποίος όμως δέθηκε τόσο με την ομάδα που ...παλεύει μόνος του για να παραμείνει και να βοηθήσει το τμήμα σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Ο Σάββας Καρυπίδης ήρθε στην ΑΕΚ το περασμένο καλοκαίρι όταν ο πρώην χρηματοδότης έταζε στους παίκτες τον ...ουρανό με τ' άστρα. Ακόμα και αν δεν τηρήθηκε ποτέ το συμβόλαιο του, ακόμα και αν χρειάστηκε να βάλει από την τσέπη του για να παραμείνει στην Αθήνα, ο έμπειρος άσος θέλει να συνεχίσει στην ΑΕΚ και το δείχνει με κάθε τρόπο. Ο Καρυπίδης βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τους ανθρώπους του τμήματος σε μια προσπάθεια να βρεθεί η "φόρμουλα" και να συνεχίσει να φοράει τα "κιτρινόμαυρα".

"Προτιμώ να σταματήσω το χάντμπολ"

Ο Καρυπίδης μίλησε στην "Ώρα των Σπορ" για την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα και για την αγάπη του κόσμου, την οποία όπως ανέφερε δεν την αλλάζει με τίποτα. Το μόνο κόλλημα στην προκειμένη περίπτωση είναι πως ο παίκτης έχει οικογένεια και η μόνη του έννοια είναι εφόσον παραμείνει στην Αθήνα να μην αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα: "Το έχω πει πολλές φορές πως θέλω πολύ να παραμείνω στην ΑΕΚ. Όσα έζησα αυτή την χρονιά δεν τα αλλάζω με τίποτα. Την αγάπη που πήρα από τον κόσμο την κρατάω μέσα μου σαν φυλακτό. Εγώ λειτουργώ πολύ συναισθηματικά. Αυτή την στιγμή ακούω μόνο την καρδιά μου, που μου λέει να παραμείνω και να βοηθήσω το τμήμα σε αυτή την δύσκολη στιγμή". ανέφερε αρχικά ο Καρυπίδης και συνέχισε λέγοντας: "Εγώ έχω χορτάσει από χάντμπολ, δεν με ενδιαφέρει να συνεχίσω την καριέρα μου σε άλλη ομάδα. Προτιμώ να σταματήσω το χάντμπολ για την ΑΕΚ. Δεν θέλω να πάω σε άλλη ομάδα, το πολύ-πολύ να βοηθήσω τον Αρχέλαο στην Κατερίνη που βρίσκεται στην Α2. Πραγματικά το λέω με το χέρι στην καρδιά, αν δεν είχα οικογένεια θα έπαιζα και τζάμπα, μόνο και μόνο για να βοηθήσω την ομάδα. Μπορεί να υπάρχουν άλλοι στόχοι φέτος, ωστόσο θεωρώ αν είμαστε όλοι μαζί και δεμένοι μπορούμε να πετύχουμε κάτι καλό. Ελπίζω να βρεθεί μια λύση και να πάνε όλα καλά".

Keywords
Τυχαία Θέματα