Κάρολ: Πιστεύω σε εμένα

11:56 15/4/2012 - Πηγή: AEK365

Με γκολ του Άντι Κάρολ, η Λίβερπουλ κέρδισε 2-1 την Έβερτον και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας με τους συμπαίκτες του Άγγλου επιθετικού να τον αποθεώνουν στηρίζοντας τον στην κριτική που δέχεται από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στο "Άνφιλντ" λόγω της μέτριας παρουσίας του.

Αρχικά ο μεγάλος πρωταγωνιστής του χθεσινού ημιτελικού δήλωσε: "Το να πετυχαίνω το νικητήριο γκολ είναι το καλύτερο συναίσθημα που είχα ποτέ ενώ και για τους συμπαίκτες

μου αλλά και για τον κόσμο μας αυτό είναι ακόμα καλύτερο.Δουλέψαμε σκληρά και ήταν σπουδαίο που πετύχαμε το γκολ στο τέλος. Είχα μερικές ευκαιρίες όπου ίσως θα έπρεπε να είχα σκοράρει νωρίτερα αλλά συνέχισα να προσπαθώ και μετά από μια εξαιρετική μπαλιά του Μπέλαμι τα κατάφερα. Μου ασκήθηκε κάποια κριτική αλλά εγώ συνεχίζω και είναι σπουδαίο που κατάφερα να βάλω το νικητήριο γκολ. Πίστευα στον εαυτό μου κάθε μέρα και έχω τώρα την ευκαιρία μου, είναι σπουδαίο που έχω πετύχει δυο γκολ σε ισάριθμους αγώνες".

Μετά τον ημιτελικό στο "Γουέμπλεϊ", ο αρχηγός της Λίβερπουλ, Στίβεν Τζέραρντ τόνισε: "Για αυτό φέραμε τον Κάρολ, για να βγαίνει μπροστά και να πετυχαίνει σπουδαία γκολ. Αυτό έκανε σήμερα".
Ο Τζέιμι Γκάραχερ από την πλευρά του δήλωσε για τον Κάρολ: "Ένα γκολ κόντρα στην Έβερτον σε ημιτελικό Κυπέλλου Αγγλίας είναι κάτι που θα το θυμάται για πάντα. Το γκολ από μόνο του κοστίζει 35 εκ. λίρες".
Ο Κάρολ γνώρισε την αποθέωση και από τον τερματοφύλακα της Λίβερπουλ, Μπραντ Τζόουνς που δήλωσε: "Είναι φανταστικός. Τα Μίντια τον χτυπάνε αλλά σαν άτομο είναι κορυφαίος, δουλεύει σκληρά ανεξάρτητα με το τι λένε τα Μίντια. Μένει πίσω, κάνει έξτρα προπόνηση. Το δικαιούται αυτό το γκολ στο Γουέμπλεϊ".

Keywords
Τυχαία Θέματα