«Καρφιά» Μουρίνιο προς Μάντσεστερ

13:48 17/8/2013 - Πηγή: AEK365

Λίγο πριν αρχίσει το πρωτάθλημα της Premier League, ο Ζοσέ Μουρίνιο φρόντισε από την πρώτη αγωνιστική να... ανάψει τα αίματα καθώς υπογράμμισε πως τις δυο τελευταίες σεζόν Μάντσεστερ Σίτι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στέφθηκαν πρωταθλήτριες όχι επειδή ήταν καλύτερες αλλά επειδή οι αντίπαλοι τους έκαναν λάθη.
Συγκεκριμένα, ο προπονητής της Τσέλσι δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου: " Νομίζετε ότι η Γιουνάιτεντ κατέκτησε το πρωτάθλημα πέρυσι γιατί είχε μια απίθανη ομάδα; Δεν

το νομίζω. Απλώς οι άλλες ομάδες δεν έκαναν καλή σεζόν. Το ίδιο ίσχυε και για τη Σίτι το 2012. Είχε μια εξαιρετική ομάδα; Ούτε αυτό το νομίζω. Απλώς οι άλλες ομάδες έκαναν πολλά λάθη και η Σίτι κέρδισε το τρόπαιο.Τις προηγούμενες χρονιές υπήρχε μια φανταστική Άρσεναλ, που στέφθηκε πρωταθλήτρια χωρίς να δεχθεί ήττα, υπήρχε μια Τσέλσι που έκανε ρεκόρ συγκομιδής βαθμών. Υπήρχε μια Γιουνάιτεντ που έκανε το νταμπλ με μια φανταστική σεζόν. Τα προηγούμενα χρόνια οι πρωταθλητές ήταν εκπληκτικοί, κάτι που δεν έγινε τις δύο τελευταίες σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα