Καρεμπέ: Να υπερβάλουμε εαυτόν

14:12 16/12/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Ολυμπιακός θα πρέπει να υπερβάλλει εαυτόν αν θέλει να έχει τύχη απέναντι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ όπως υπογράμμισε ο Κριστιάν Καρεμπέ σχολιάζοντας την κλήρωση της φάσης των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ.
Σε δηλώσεις του στην Δημόσια Τηλεόραση, ο σύμβουλος στρατηγικής της ΠΑΕ Ολυμπιακός τόνισε: «Είναι μεγάλο το μέγεθος δυσκολίας. Πρέπει

να υπερβάλουμε εαυτόν για να αποκλείσουμε αυτήν την ομάδα Θρύλο. Στην Ελλάδα είναι πιο εύκολα για τον Ολυμπιακό απ' ότι στην Ευρώπη, αλλά κάνει προσπάθεια η ομάδα για ότι καλύτερο».
Ο Κριστιάν Καρεμπέ έκανε δηλώσεις και στην NOVA: «Είναι τρεις φορές πρωταθλητές Ευρώπης να τη σεβαστούμε. Πρέπει να συμπαρασταθεί ο κόσμος και να μας ενισχύσει. Είναι σε μεταβατικό στάδιο έχει μείνει ίδια η φιλοσοφία. Θα πάμε για τη νίκη στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά πρέπει να περιορίσουμε τα λάθη, διότι μετρούν πολύ σε αυτά τα παιχνίδια».
Δηλώσεις για την κλήρωση του Ολυμπιακού έκανε και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος μίλησε στο novasports
Για την κλήρωση του Ολυμπιακού με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: «Είναι σημαντικό πως η κλήρωση μας δίνει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να έχουμε φιλοδοξίες να προχωρήσουμε στη διοργάνωση. Με τη δουλειά που γίνεται καθημερινά στις προπονήσεις ελπίζουμε να πετύχουμε κάτι θετικό».
Για το πώς περιμένει να είναι η ομάδα τον Φεβρουάριο: «Βλέπουμε μέρα με τη μέρα πως η ομάδα βελτιώνεται. Αν συνεχιστεί η σκληρή δουλειά, τον Φεβρουάριο θα είμαστε καλύτεροι. Είναι μία νέα ομάδα που χτίζουμε εμπειρίες και η ομάδα θα βγει κερδισμένοι από αυτά τα ματς».

Keywords
Τυχαία Θέματα