Καρδιοχτύπησε η Ξάνθη

20:05 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Περιπετειώδης πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου Ελλάδας για την Ξάνθη. Οι Ακρίτες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση στα πέναλτι με 5-4 επί του Εθνικού Γαζώρου και αφού πρώτα γλίτωσαν δύο φορές τον αποκλεισμό.

To ματς

Το ξεκίνημα δεν ήταν τυχερό για τους Ακρίτες, αφού έχασαν ευκαιρίες και τελικά βρέθηκαν πίσω στο σκορ, με αυτογκόλ του Γούτα στο 24ο λεπτό.
Στην επανάληψη, οι ποδοσφαιριστές του Μαρίνου Ουζουνίδη κατάφερε

να ισοφαρίσουν σε 1-1 και κατά συνέπεια το σκορ του πρώτου ματς, όμως δεν έστειλαν ξανά την μπάλα στα δίχτυα και έτσι το ματς οδηγήθηκε στην παράταση και στη συνέχεια στην διαδικασία των πέναλτι.

Εκεί, οι τέσσερις πρώτοι από κάθε ομάδα ήταν εύστοχοι, αλλά στη συνέχεια έγινε διαγωνισμός αστοχίας. Ο Εθνικός Γαζώρου είχε δύο ευκαιρίες να φύγει με την πρόκριση, όμως οι Ναλμπάντης, Σαββίδης και Γεωργιάδης δεν τα κατάφεραν και έτσι οι Ακρίτες πήραν το εισιτήριο για την επόμενη φάση του θεσμού.

Skoda Ξάνθη (Μαρίνος Ουζουνίδης): Λυμπερόπουλος, Γούτας, Μπέρτος, Βάλλας, Μάνταλος, Μαρκόφσκι (45' Μαρσελίνιο), Ντάνι, Ονουάτσι (115' Νάκα), Μπαξεβανίδης, Βασιλακάκης, Πλατέλλας (76' Ράνος).

Εθνικός Γαζώρου (Παναγιώτης Διλμπέρης): Βαλσαμάκης, Κοσμίδης, Νύρλας, Κατσαβάκης, Καπίας, Σαββίδης, Γεωργιάδης, Μαχαιρούδης (59' Ναλμπάντης), Μπεκιάρης (72' Γκόγκας), Κωνσταντινίδης.

Keywords
Τυχαία Θέματα