«Κάποιοι δεν ξέρετε ούτε τον εθνικό ύμνο!»

20:03 14/9/2012 - Πηγή: AEK365

Οι δηλώσεις του Λευτέρη Κοσμίδη πως σκέφτεται να φορέσει το εθνόσημο άλλης χώρας προκειμένου να συνεχίσει τη γυμναστική, ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων, με τον ίδιο τον αθλητή να απαντά με νέες δηλώσεις του στο «SentraGoal». «Όσοι διαφωνούν με την απόφαση μου να φύγω από την Ελλάδα καλά θα κάνουν να σκεφτούν ότι όλα αυτά τα χρόνια (από 5 χρονών ) τρώω τις ώρες μου μέσα στα γυμναστήρια και έχω φτάσει στο σημείο να έχω τρεις κοίλες στην μέση και κάθε βράδυ να κοιμάμαι με πόνους σε όλο το σώμα από την υπερπροσπάθεια.

Θυσίασα

πάρα πολλά όλα αυτά τα χρόνια για την Ελλάδα και πάντα έκλαιγα όταν άκουγα τον εθνικό ύμνο να παίζει μετά από κάποια επιτυχία μου... Όταν ξεκινάς να αγωνίζεσαι δεν σκέφτεσαι τα χρήματα αλλά όταν τα ¨μπράβο ¨τελειώνουν πρέπει να φας για να ζήσεις ! Η γενικότερη απαξίωση του αθλητισμού με κάνει να θέλω να φύγω!

Μην βιάζεστε λοιπόν να καταδικάζετε την θέση μου γιατί την Ελλάδα και την ελληνική σημαία την ανέβαζα πάντα ψηλά την ώρα που εσείς που με κατηγορείτε πιθανόν δεν γνωρίζετε ούτε τον εθνικό ύμνο!!!».

Keywords
Τυχαία Θέματα