Κανένα θέμα για τους Supporters

01:51 1/2/2012 - Πηγή: AEK365

Όπως φάνηκε από την Κυριακάτικη συνάντηση για το εγχείρημα «Θεμέλιο 21», η αποδοχή του ήταν αρκετά μεγάλη και ήδη έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα. Μάλιστα, κάποια σενάρια ήθελαν των μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ ΑΕΚ, την Supporters Club AE, να διαλύεται προκειμένου να δώσει... χώρο στη νέα

κίνηση που πάει να ξεκινήσει. Το aek365 επικοινώνησε με τον Μάκη Κασνακίδη, προκειμένου να ενημερωθεί αν υπάρχει κάποια τέτοια σκέψη, για να μας απαντήσει: «Κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνει αυτό και δεν μπορεί να συμβεί», μας είπε αρχικά για να μας εξηγήσει τον τρόπο, που αν προχωρήσει (όπως ευελπιστεί) το νέο εγχείρημα, η νέα εταιρία που θα δημιουργηθεί, θα πάρει της μετοχές στα χέρια της.

«Όπως θα συνέβαινε με κάποιον μέτοχο (σ.σ. φυσικό πρόσωπο), έτσι θα συμβεί και τώρα. Όλα θα προχωρήσουν με ΑΜΚ στην οποία οι Supporters δεν θα πάρουμε μέρος, ωσότου μηδενιστεί το ποσοστό μας», μας εξήγησε αρχικά, για να προσθέσει: «έχουμε κάνει μόνο μία σκέψη και τίποτα περισσότερο, όσοι έχουν ήδη εγγραφεί με 200 ευρώ και θέλουν να συμμετάσχουν στο Θεμέλιο, με άλλα 400 ευρώ, θα μπορούν. Αφού τα χρήματά τους έτσι και αλλιώς θα έχουν πάει στην ΑΕΚ, είναι κρίμα να ξαναπληρώνουν. Όμως ακόμα και αυτό είναι μία σκέψη που θα συζητηθεί εκτενέστερα».

Από κει και πέρα, όπως μας τόνισε, οι Supporters είχαν στο πλάνο τους ένα προπονητικό κέντρο για τις ακαδημίες (όπως είχαν δεσμευτεί κατά την παρουσίαση του σχεδίου τους), αλλά και κάποιες ακαδημίες ανά την Ελλάδα, που θα είχαν και οικονομικά οφέλη στην ΠΑΕ. Αυτό το πλάνο μπορεί να συνεχιστεί είτε από τους ίδιους, είτε από το «Θεμέλιο 21», αν το επιθυμεί. Αυτό άλλωστε που μας επισήμανε, είναι πως: «τη συγκεκριμένη στιγμή χρειαζόμαστε ενότητα».

Keywords
Τυχαία Θέματα