Καναδός τζιχαντιστής: Θέλουμε να σηκώσουμε τη μαύρη σημαία μας στο Λευκό Οίκο! (VIDEO)

14:33 29/9/2014 - Πηγή: AEK365

Ο Φαράχ Μοχάμεντ Σιρντόν είναι ένας 21χρονος άντρας από τον Καναδά, ο οποίος είναι πλέον τζιχαντιστής. Ο νεαρός μίλησε στο αμερικανικό Vice και ούτε λίγο, ούτε πολύ ανακοίνωσε τα σχέδια του Ισλαμικού Κράτους για καίριο χτύπημα στην καρδιά των ΗΠΑ, τη Νέα Υόρκη.

Ο 21χρονος με καταγωγή από τη Σομαλία, ο οποίος πριν γίνει πολεμιστής στις τάξεις των τζιχαντιστών εργαζόταν σε κινηματογράφο αποκαλύπτει πως η επίθεση στη Νέα

Υόρκη δεν είναι μακριά.

«Πολλά αδέρφια έχουν κινητοποιηθεί τις τελευταίες εβδομάδες στη Δύση. Ετοιμαζόμαστε για μια εξαιρετική επίθεση. Θεού θέλοντος, θα κάνουμε σύντομα επιθέσεις στη Νέα Υόρκη».

Στη συγκεκριμένη συνέντευξη-ντοκουμέντο, ο 21χρονος τζιχαντιστής αποκάλυψε ότι το Ισλαμικό Κράτος είναι έτοιμο να πραγματοποιήσει σύντομα επιθέσεις στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Νέα Υόρκη και πως στόχος της οργάνωσης είναι να σηκώσει τη μαύρη σημαία της πάνω στον Λευκό Οίκο.

Να σημειωθεί πως τα αμερικανικά ΜΜΕ, τον περασμένο Αύγουστο, είχαν γράψει πως ο Σιρντόν ήταν νεκρός, κάτι που φυσικά δεν ισχύει. Επίσης, ο Σιρντόν τόνισε ότι κανένας δεν τον στρατολόγησε και πώς μόνο οι πεποιθήσεις του και μόνο τον οδήγησαν στο Ισλαμικό Κράτος.

Από την μεριά του το Vice News, θέλοντας να προλάβει τυχόν επιθέσεις για το γεγονός ότι πήρε συνέντευξη από έναν τζιχαντιστή, αλλά και για το γεγονός ότι κατάφερε να τον βρει, σημειώνει πως όλα έγιναν μέσω των social media, με τα οποία ο Σιρντόν είναι αρκετά ενεργός.

Keywords
Τυχαία Θέματα