Καμμένος: Θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ

20:38 2/12/2014 - Πηγή: AEK365

Όπως δήλωσε ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων σε συνομιλία με δημοσιογράφους στη Βουλή: "Είναι ξεκάθαρο ότι ο ΣΥΡΙΖΑ επιθυμεί να έχει αυτοδυναμία. Ο μόνος τρόπος για να μην έχει αυτοδυναμία στις επόμενες εκλογές είναι να είναι ενισχυμένοι

οι Ανεξάρτητοι Έλληνες. Εμείς λέμε θα επιδιώξουμε να μην έχει αυτοδυναμία ο ΣΥΡΙΖΑ και να είμαστε ισχυροί την επομένη μέρα στη Βουλή".
Παράλληλα, ο κ. Καμμένος ανέφερε ότι ανάμεσα στα δύο κόμματα υπάρχει άβυσσος σε ό,τι αφορά τα εθνικά θέματα και την ορθοδοξία αλλά και διαφορετικές προτάσεις για την οικονομία, ενώ τόνισε ότι το κόμμα του θα κρατήσει την ίδια στάση μέχρι τέλους σε ό,τι αφορά τη μνημονιακή πολιτική της κυβέρνησης. "Εμείς, δεν υπάρχει περίπτωση να κάνουμε καμία 'κωλοτούμπα'" σημείωσε.
Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων εμφανίστηκε κατηγορηματικός σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο διαφοροποίησης βουλευτών του από την επίσημη γραμμή του κόμματος για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, παραπέμποντας στις ομόφωνες αποφάσεις, τόσο της κοινοβουλευτικής ομάδας, όσο και του συνεδρίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα