Καμία βιασύνη για τον επιθετικό

18:24 26/6/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει να αποκτηθεί ένας επιθετικός επιπέδου, που θα μπορεί να κάνει την διαφορά και γι' αυτό άλλωστε και η Ένωση είναι διατεθειμένη να κάνει την οικονομική υπέρβαση για την ενίσχυση της συγκεκριμένης θέσης. Μετά την αρνητική εξέλιξη που είχαν κάποιες περιπτώσεις επιθετικών που εξετάστηκαν από την Ελλάδα, το βάρος πέφτει στην αγορά του εξωτερικού και συγκεκριμένα στις δεύτερες κατηγορίες ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων όπως η Ισπανία, η Γερμανία, η Ολλανδία

και το Βέλγιο. Ήδη υπάρχει στα χέρια των ανθρώπων της ΑΕΚ μια πλήρης λίστα που έχει καταρτίσει ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο οποίος έχει κάνει εξαιρετική δουλειά στον τομέα του σκάουτινγκ.

Αυτό που τονίζεται από τους Κιτρινόμαυρους είναι πως δεν υπάρχει καμία βιασύνη για το θέμα του επιθετικού και αυτός είναι και ο λόγος που δεν έχει κατατεθεί επίσημη πρόταση στον Γιακ Τάιπ, που απλά έχει προταθεί. Η τελική απόφαση για τον «εκλεκτό» της επίθεσης θα παρθεί μετά από πολλή μελέτη και προσοχή, μιας και στην ΑΕΚ θέλουν να είναι σίγουροι πως έκαναν την ιδανικότερη επιλογή. Με την επιστροφή του Μπάγεβιτς από την Βοσνία θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με τους Δέλλα και Λύμπε και κατόπιν θα αποφασιστεί ποιες περιπτώσεις θα προκριθούν και θα απασχολήσουν επίσημα την ΑΕΚ. Πάντως όπως προείπαμε δεν υπάρχει βιασύνη για τον επιθετικό και όλα τα ονόματα που βρίσκονται στην λίστα θα περάσουν από «κόσκινο», ώστε να προκύψει ποιος θα επιλεγεί τελικά για να αποτελέσει τον παίκτη που θα ηγηθεί επιθετικά της Ένωσης, όχι μόνο φέτος αλλά και τα επόμενα χρόνια.

Keywords
Τυχαία Θέματα