Καλύτερος Ούγγρος ο Ρούντολφ

14:30 7/12/2011 - Πηγή: AEK365

Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Ουγγαρίας ανέδειξε τον Ρούντολφ Γκέργκελι κορυφαίο Ούγγρο ποδοσφαιριστή της χρονιάς χάρη κυρίως τις εμφανίσεις του με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, ο επιθετικός του Παναθηναϊκού τόνισε: "Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο

από το να παίζεις για την εθνική σου ομάδα. Δίνω τον καλύτερο μου εαυτό, όταν φοράω το εθνόσημο. Είμαι χαρούμενος για το βραβείο. Είμαι χαρούμενος στον Παναθηναϊκό επειδή παίζω πάλι σε μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό. Αυτή την ευκαιρία την είχαν με την Ντέμπρετσεν. Ο προπονητής με ζήτησε και δεν έχω μετανιώσει για την αλλαγή. Μου αρέσει ο σύλλογος και ελπίζω να κατακτήσω το πρωτάθλημα".

Στην συνέχεια ο Ρούντολφ μίλησε για την παρουσία του στο ιταλικό πρωτάθλημα αλλά και στον Παναθηναϊκό λέγοντας: "Δεν είναι αποτυχία. Έζησα στην Ιταλία και είχα επιτυχημένη παρουσία στην Τζένοα και στη Μπάρι. Το ποδόσφαιρο εκεί είναι μεγάλη επιχείρηση και τα οικονομικά συμφέροντα είναι συχνά. Είμαι πλέον σε έναν καταπληκτικό σύλλογο, τον Παναθηναϊκό, που με εμπιστεύεται. Μετά από έναν τραυματισμό που με κράτησε εκτός για δύο εβδομάδας ξεκίνησα να αγωνίζομαι. Είμαι σίγουρος πως θα παλέψω για μια θέση στην ενδεκάδα".

Keywords
Τυχαία Θέματα