«Καλύτεροι τη νέα χρονιά»

22:06 31/12/2012 - Πηγή: AEK365

Την ευχή - ελπίδα ο Παναθηναϊκός να είναι καλύτερος το νέο έτος έκανε ο Στέφανο Καπίνο με δηλώσεις του στην κάμερα της Nova.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στέφανου Καπίνο στο novasports.gr

-Για τον απολογισμό που κάνει για την παρουσία του Παναθηναϊκού στον πρώτο γύρο του

πρωταθλήματος:
«Σίγουρα δεν κάνουμε αυτό που θα έπρεπε να κάνουμε και έχουμε στεναχωρήσει και τους εαυτούς μας και τον κόσμο πάνω απ' όλα. Όμως ελπίζω πως την νέα χρονιά θα καταφέρουμε να κάνουμε κάτι καλύτερο και να δώσουμε χαρά και στον κόσμο που την έχει ανάγκη».

-Για τις διαφορές Φερέιρα και Ρότσα:
«Σύγκριση δεν μπορείς να κάνεις... Με τον κ. Φερέιρα παίξαμε μπάλα την καλύτερη μπάλα που έχει παίξει τα τελευταία χρόνια ο Παναθηναϊκός. Με τον κ. Ρότσα έχουμε έναν διαφορετικό τρόπο παιχνιδιού. Προσπαθούμε να παίξουμε με την μπάλα από πίσω και δεν είναι τόσο εύκολο να βγει τόσο γρήγορα. Έχετε πάντως δει κάποιες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού μας, όμως ήρθε αυτό το κακό αποτέλεσμα στην Βέροια που τα γκρεμίζει όλα για κάποιους... Κάποιοι άλλοι που θέλω να πιστεύω ότι είναι λίγο πιο λογικοί, βλέπουν ότι γίνεται μια προσπάθεια».

-Για το αν έχουν αδικήσει τους εαυτούς τους, με την εικόνα που έχει δείξει ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν:
«Κάποια πράγματα μπορεί να μην σου βγουν, αλλά έχουμε αδικήσει και εμείς αρκετά τους εαυτούς μας».

-Για την προσπάθεια που θα κάνει ο Παναθηναϊκός στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος:
«Πρέπει να είμαστε ρεαλιστές. Ο τίτλος του πρωταθλητή είναι κάτι πολύ δύσκολο... Από εκεί και πέρα, πρέπει οπωσδήποτε ο Παναθηναϊκός να καταλάβει την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα. Και για να βοηθηθεί ο σύλλογος σε οικονομικό επίπεδο, αλλά και γιατί είμαστε ο Παναθηναϊκός...»

-Για το αν επηρεάστηκαν από όσα γράφτηκαν τις τελευταίες ημέρες:
«Δεν μπορώ να απαντήσω κάτι σε αυτό. Δεν με αφορά αυτό το θέμα».

-Για την προσωπική του παρουσία στην ομάδα και την θετική επανεμφάνιση του κάτω από τα γκολπόστ στον αγώνα Κυπέλλου κόντρα στην Προοδευτική:
«Είναι κάτι που με χαροποιεί, όταν βρίσκομαι κάτω από τα δοκάρια και υπερασπίζομαι την εστία του Παναθηναϊκού. Είναι κάτι που αγαπάω και στην ομάδα που αγαπάω. Δείχνω κάθε φορά- και θέλω να δείχνω- ότι είμαι έτοιμος και όταν μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να την αρπάζω από τα μαλλιά και να βοηθάω την ομάδα μου. Αυτό έκανα και στο παιχνίδι Κυπέλλου με την Προοδευτική, βοήθησα την ομάδα μου όσο μπορούσα και αυτό θέλω να κάνω και στην συνέχεια».

-Για την ευχή που κάνει στον κόσμο για τις γιορτές:
«Χρόνια πολλά σε όλους με υγεία και ελπίζω αυτές τις Άγιες ημέρες να ξεχαστούν λίγο από όλα αυτά τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά».

Keywords
Τυχαία Θέματα