Καλογιάννης: Να βρούμε λύσεις χωρίς διακοπή

18:43 25/2/2015 - Πηγή: AEK365

Ο πρόεδρος της Football League, Σπύρος Καλογιάννης μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τόνισε πως μπορεί να βρεθεί λύση χωρίς να διακοπεί το Πρωτάθλημα. «Είπαμε στον υπουργό να μας δώσει τη δυνατότητα να κάνουμε διορθώσεις χωρίς να σταματήσει το πρωτάθλημα. Να κάνουμε ένα συμβούλιο και να θέσουμε τα θέματα. Τα προβλήματα δεν μπορούν να λυθούν σε μια βδομάδα. Χρειάζεται θέληση. Χρειάζεται να δοθεί λύση

με το ηλεκτρονικό εισιτήριο. Να αλλάξουν μορφή οι σύνδεσμοι φιλάθλων που συνδέονται και αυτοί με τη βία.

Θέσαμε και τα θέματα με τη δικαιοσύνη και τη διαιτησία. Πρέπει να ξεκινήσουμε από κάπου και να πούμε πως οι ομάδες θα τιμωρούνται. Πρέπει να μπαίνει ο διαιτητής και να νιώθει ασφαλής και να σφυρίζει αυτά που βλέπει κι ας γίνονται ανθρώπινα λάθη.

Θα πρέπει να καταλάβουν οι παράγοντες πως δεν πρέπει απλά να κάνουμε δηλώσεις και να προσπαθούμε να επιβάλουμε τα δικά μας.

Έχουμε τεράστια οικονομικά προβλήματα στην κατηγορία. Μεγάλη διαφορά στα έσοδα ενώ αγωνιστικά δεν υπάρχει διαφορά από τη Σούπερ Λίγκα. Ετοιμάζουμε προτάσεις για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Δεν επιτρέπεται να μας επαναφέρει στην τάξη η Πολιτεία.

Δυστυχώς αυτή είναι η πραγματικότητα. Μπορεί να έχουμε λιγότερα φαινόμενα βίας στη Football League, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν έχουμε προβλήματα. Είδαμε τι έγινε και στη Λάρισα».

Keywords
Τυχαία Θέματα