Κάλεσαν Γκερέιρο, Αργυρίου και Ρίκκα για την πρώτη

17:42 3/7/2012 - Πηγή: AEK365

Στην ΑΕΚ όπως σας είχαμε ενημερώσει από την Παρασκευή 29 Ιουνίου χρειάζονται περίπου 1 εκατ. ευρώ για να λύσουν τα συμβόλαια των παικτών που δεν υπολογίζουν για την νέα σεζόν. Οι δύο είναι ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν και ο Ρότζερ Γκερέιρο με «βαριά» συμβόλαια και οι άλλοι δύο ο Ανέστης Αργυρίου με τον

Αντώνη Ρίκκα (δεν υπολογίζεται ο Παναγιώτης Λαγός σε αυτούς που δοκιμάζεται στην Δυναμό Δρέσδης). Η ΑΕΚ όμως χρειάζεται ένα εκατ. ευρώ για να καταφέρει να λύσει αυτά τα συμβόλαια (για να τους εξοφλήσει), χρήματα που δεν υπάρχουν την δεδομένη στιγμή για να για να γίνουν οι συμφωνίες με τους τέσσερις παίκτες και να γλιτώσει η εταιρία 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο «Γκούντι» έχει εκφράσει την επιθυμία να μην επιστρέψει στην ΑΕΚ και θέλει λύση του συμβολαίου του για να πάει σε άλλη ομάδα. Κάτι που… βολεύει την Ένωση. Έτσι, στην πρώτη προπόνηση την Δευτέρα δεν θα είναι ο Ισλανδός, εν αντιθέσει με τους άλλους τρεις παίκτες. Οι Γκερέιρο, Αργυρίου και Ρίκκα είναι παίκτες της ΑΕΚ ακόμη (με ένα, δύο και ένα χρόνο συμβόλαιο αντίστοιχα), θα βρίσκονται για την πρώτη προπόνηση της ομάδας στο προπονητικό κέντρο και παράλληλα θα συζητήσουν με την διοίκηση της ΠΑΕ για την αποδέσμευση τους.

Αν πάντως δεν βρεθούν χρήματα στην ΑΕΚ για να επιτευχθούν οι συμφωνίες με τους τρεις ποδοσφαιριστές, αυτοί αναμένεται να υπολογίζονται κανονικά από τον Βαγγέλη Βλάχο για την νέα σεζόν, όπως τονίσει ο προπονητής της Ενωσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα