Κάλαϊτζιτς – Αγρίτης για Πλατανιά

11:52 8/7/2012 - Πηγή: AEK365

Δυναμικό ξεκίνημα αναμένεται να κάνει ο Πλατανιάς στο μεταγραφικό παζάρι, αφού πρώτο «χτύπημα» των Κρητικών θα είναι όπως όλα δείχνουν ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς. Ο Ανέστης Αγρίτης εξετάζεται για την κορυφή της επίθεσης.
Έστω και στα 34 του χρόνια (11/5/78), ο Σέρβος αμυντικός μέσος παραμένει μία αξιόπιστη λύση, αποτελώντας άλλωστε κι έναν εκ των κορυφαίων παικτώνν του ΟΦΗ την τελευταία διετία. Ο έμπειρος χαφ φέρεται

να έχει συμφωνήσει με τους ιθύνοντες των «νεοφώτιστων», όπως αναφέρει το athlitiko.gr, παρά το γεγονός ότι στον Πλατανιά ακόμα δεν επιβεβαιώνουν την μεταγραφή.
Εκτός από τον Βαγγέλη Μάντζιο, ακόμα ένα δυνατό όνομα που «παίζει» για τους Χανιώτες, είναι αυτό του Ανέστη Αγρίτη. Ο 31χρονος επιθετικός βρίσκεται στην μεταγραφική λίστα του Γιάννη Χατζηνικολάου, είναι μάλλον δεδομένο ότι θα γίνει κάποια διερευνητική επαφή κι εφόσον αποδειχθεί ότι υπάρχει πρόσφορο έδαφος για να προχωρήσει το συγκεκριμένο θέμα, δεν αποκλείεται να γίνει κάτοικος Κρήτης για δεύτερη φορά. Εξάλλου ο πρώην άσος της Κέρκυρας, αγωνιζόταν για δύο χρόνια με την φανέλα του ΟΦΗ (2009-2011).

Keywords
Τυχαία Θέματα