Κάλα για το καλοκαίρι

13:40 8/12/2014 - Πηγή: AEK365

Η εκτίμηση των ανθρώπων της ΑΕΚ για την ποδοσφαιρική αξία του Χουάν Κάλα είναι δεδομένη. Ο Ισπανός πριν κλείσει στην Κάρντιφ είχε βρεθεί μια ανάσα από την επιστροφή του στην Ένωση αλλά τελικά η προφορική συμφωνία δεν μετουσιώθηκε και σε μεταγραφή. Πλέον ο Κάλα έλυσε το συμβόλαιο του με του Ουαλούς και βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας.

Στην Ένωση εξετάζουν πολύ σοβαρά την περίπτωση του και θεωρούν ότι είναι ένα παίκτης που μπορεί να προσφέρει πολλά στην ομάδα. Ποιοτικός και αξιόπιστος ως κεντρικός

αμυντικός που, αν χρειαστεί, μπορεί να παίξει και ως αμυντικό μέσος (αγωνίστηκε σε αρκετά ματς της Κάρντιφ στη συγκεκριμένη θέση).

Ο ίδιος ο παίκτης ξεκαθαρίζει πως τα πάντα εξαρτώνται από το οικονομικό. Προτεραιότητα του είναι να επιστρέψει στην Πριμέρα αλλά αν η πρόταση της ΑΕΚ τον ικανοποιεί τότε δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να φορέσει και πάλι τα "κιτρινόμαυρα". Παρακολουθεί την ομάδα και μαθαίνει νέα από τον Κορδέρο για το πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα σε όλα τα επίπεδα. Πάντως τονίζει ότι δεν υπάρχει κάτι επίσημο από την πλευρά της ΑΕΚ.

Οι πληροφορίες του aek365 αναφέρουν πως η Ένωση έχει κάνει μια διερευνητική επαφή με τον Ισπανό και θα συνεχίσει να μιλά μαζί του. Οι άνθρωποι της ΑΕΚ είναι διατεθειμένοι να του καταθέσουν πολύ καλή πρόταση για να τον "κλείσουν". Το σενάριο που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες (αν τελικά υπάρξει συμφωνία) είναι ο παίκτης να μετακομίσει το καλοκαίρι στα Σπάτα. Μέχρι τότε θα δοθεί δανεικός σε ομάδα της Σούπερ Λίγκας.

Keywords
Τυχαία Θέματα