Κακά: Μεγάλη μου επιθυμία να μείνω στην Μίλαν

14:15 29/4/2014 - Πηγή: AEK365

Το τελευταίο καιρό δημοσιεύματα θέλουν τον Κακά να παίρνει μεταγραφή για ομάδα της Αμερικής αλλά ο ίδιος ξεκαθάρισε πως μεγάλη του επιθυμία είναι να παραμείνει στην Μίλαν.
Σε δηλώσεις του στο tiki taka, ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός τόνισε: "Η προσωπική μου απόδοση ήταν καλή στην σεζόν που ολοκληρώνεται, όμως αυτό δεν ήταν αρκετό για την ομάδα. Πρόθεση μου είναι να παραμείνω και να οδηγήσω την ομάδα πιο ψηλά.
Αγαπάω την ομάδα. Έχω συνηθίσει σε άλλες καταστάσεις, όμως αυτά είναι τα

δεδομένα σήμερα και πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε".
Συνεχίζοντας για το θέμα της παραμονής του στην Μίλαν, ο Κακά δήλωσε: "Είναι προσωπικό θέμα, δεν θέλω να περιμένω για πολύ καιρό, πρέπει να παρθούν άμεσα αποφάσεις. Θα το συζητήσω με την οικογένεια μου και θα αποφα΄σισουμε, όμως η μεγάλη μου επιθυμία είναι να μείνω στην Μίλαν".
Για τον προπονητή του, τον Κλάρενς Ζέεντορφ, ο Κακά είπε: "Είναι στην αρχή μιας νέας καριέρας, αλλά δεν τον αντιμετωπίζω σαν άλλο άνθρωπο από αυτόν που ξέραμε. Βέβαια, αλλιώς βλέπεις κάποια πράγματα όταν είσαι ποδοσφαιριστής και αλλιώς όταν είσαι προπονητής. Είναι χαρά μου να δουλεύω μαζί του, είναι έξυπνος, θα μάθει γρήγορα και πιστεύω πως μπορούμε να πετύχουμε μαζί πολλά στην συνέχεια".

Keywords
Τυχαία Θέματα